Kaupungin tilapalvelut tiedottaa

12.02.2018

Mikkelin kaupungin tilapalvelut tiedottaa ajankohtaisista asioista.

Haukivuoren ja Ristiinan kirjastot on tarkoitus muuttaa omatoimikirjastoksi tämän vuoden aikana. Asiasta on aloitettu hanke yhteistyössä kirjastotoimen kanssa.

Peitsarin koulun väistötilojen järjestämisestä palaveerattiin koulun sekä sivistyksen ja hyvinvoinnin palvelualueen johdon kanssa. Väistötilahanke nytkähti taas eteenpäin.

Sisäilma-asioiden tiedottamiseen tehtiin useita parannusliikkeitä. Jatkossa muun muassa kiinteistökohtaisten sisäilmatyöryhmien tiedotteet ovat osoitteessa www.mikkeli.fi/sisailma.

Hänninkentän huoltorakennuksen suunnittelu etenee. Valtionavustushakemus on jätetty ja toiveissa on, että aluehallintovirasto on myötämielinen liikuntapaikan kehittämiseen.

Viime viikolla pidettiin myös Rantakylän yhtenäiskoulun T-osan aloituskokous rakennusvalvonnan kanssa.

Mitä tällä viikolla tapahtuu

Tilapalvelut hakee synergiaetuja pihojenhoitoon sekä leikkipaikkojen ylläpitoon eri tulosyksiköiden välillä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sitä, että tilapalvelut hyödyntää eri yksiköiden asiantuntemusta laajemmin sekä miettii, miten urakka-alueet kannattaa jakaa niin että ne ovat kustannustehokkaita sekä kiinnostavia urakoitsijoille.

Rantakylän yhtenäiskoulu valmistautuu B-osan remonttiin poistamalla käytöstä poistunutta irtaimistoaan. Tähän tilapalvelut antaa teknistä tukea.