Kaupunginorkesterin kevätkausi huipentuu 6. kesäkuuta Kangasniemellä

29.05.2019

Artikkelin kuva

Mikkelin kaupunginorkesterin kevätkauden viimeinen konsertti kuullaan torstaina 6.6. kello 19 Kangasniemi-salissa. Sopraano Marjukka Tepponen tulkitsee Benjamin Brittenin Les Illuminations -teoksen. Kesäisessä illassa soivat myös Edward Elgarin hienostunut Serenadi, Felix Mendelssohnin 9. jousisinfonia sekä Mozartin dramaattinen Adagio ja Fuuga.

Yleisöllä on mahdollisuus matkustaa orkesterin kanssa bussilla Mikaelista Kangasniemelle. Kangasniemen kunta järjestää opastetun kierroksen Kangasniemen kotiseutumuseossa sekä Pirtin perinnepuistossa. Ravintola Puulaaki tarjoaa konserttivieraille erikoishintaisia annoksia ennen konserttia. Mukaan mahtuu 40 nopeinta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot kaupunginorkesterin toimistosta: 044 794 5711 tai orkesteri@mikkeli.fi.

Tämän hetken eturivin sopraanoihin kuuluva Marjukka Tepponen on valloittanut karismallaan suomalaisilla ja kansainvälisillä ooppera-areenoilla. Tepponen on vakiovierailija niin maakuntaoopperoissa, Savonlinnan Oopperajuhlilla, kuten Suomen Kansallisoopperassakin. Kansainvälisen debyyttinsä hän teki Grazin oopperan La Bohémen Mimín roolissa vuonna 2010. Tepponen on tunnettu myös ahkerana konsertoijana, niin klassisen kuin kevyemmänkin musiikin saralla. Hän on myös levyttänyt useita albumeja ja oopperatallenteita.

KESÄILLAN VALOA                                                                                                  
6.6. klo 19, Kangasniemi-sali (Otto Mannisen tie 2, Kangasniemi)
Liput

Daniel Raiskin, kapellimestari
Marjukka Tepponen, sopraano                          

Edward Elgar: Serenadi jousille
Benjamin Britten: Les Illuminations
W. A. Mozart: Adagio ja fuuga c-molli
Felix Mendelssohn: Jousisinfonia nro 9