Kaupunki täynnä salaisuuksia – Tule mukaan pyöräilemään!

14.09.2018

Oletko valmis äkkilähtöön? Hyppää pyöräsi selkään ja eteesi avautuu näkymiä, kohtaloita ja ratkaisua vaativia tilanteita, joista voit rakentaa oman vauhdikkaan seikkailusi. Salainen kaupunki tarjoaa äkkilähdön aikaan, jossa ilmastonmuutoksen seuraukset ovat jo näkyvillä. Voisiko tämä fillarimatka antaa aavistuksen siitä, kuinka jatkaa tästä eteenpäin…

Salainen kaupunki tulee taas! Kyseessä on polkupyörillä liikkuva kokemuksellinen tapahtuma – polkupyöräsuunnistuksen, kaupunkiseikkailun ja esittävän taiteen villi yhdistelmä. Salaiseen kaupunkiin osallistutaan omilla polkupyörillä ja se tapahtuu Mikkelin mielenkiintoisissa paikoissa, kaduilla ja syrjäisillä kujilla, puistoissa, takapihoilla ja joutomailla, porttikongeissa ja rakennuksissa.

Tapahtumassa liikutaan siellä, minne autolla ei pääse eikä kävellen jaksaisi. Osallistuminen tapahtumaan on oman osallistujakokemuksen rakentamista ja syventämistä tapahtuman pelilaudalla. Salaisesta kaupungista tulee aina osallistujiensa näköinen.

Tapahtuma pilotoitiin vuonna 2017 ja avattiin osallistujille ensimmäisen kerran 1.10.2017. Vuodelle 2018 tapahtumasta on jatkokehitetty uusi versio, joka kulkee nimellä Salainen kaupunki – äkkilähtö. Syyskuussa 2018 tapahtuma järjestetään Mikkelissä kolme kertaa: lauantaina 22.9., sunnuntaina 23.9. sekä sunnuntaina 30.9.

Hanketta ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus ja Itä-Suomen tanssin aluekeskus. Työryhmään kuuluvat Sara Gurevitsch, Tuukka Jukola, Toni Lahti, Jenni Lohko, Samuli Nordberg, Kira Riikonen ja Hanna Vahvaselkä.

Salainen kaupunki Facebookissa ja Instagramissa.

INFO
22.9. klo 16
23.9. klo 14
30.9. klo 14
Kesto: Kolme tuntia
LIPUT:10 € / 15 € / 20 € / 25 € eli sen verran, mitä mielestäsi taiteellisen kaupunkiseikkailun kuuluisi maksaa.

Osallistuaksesi tapahtumaan tarvitset polkupyörän, jolla pääset liikkumaan tapahtuman aikana, puhelimen sekä vaatetuksen sään mukaan.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: salainenkaupunki(at)gmail.com / 050 344 4958 / Kira Riikonen