Kesäkatu-tapahtumasarjalle etsitään taas esiintyjiä

02.04.2019

Artikkelin kuva

Neljästi kesän aikana järjestettävä Kesäkatu-tapahtumasarja kuuluu yhtä varmasti Mikkelin kesään kuin mansikat torille. Tapahtumasarjan tavoitteena on virkistää Mikkelin katukuvaa kerran kuussa perjantai-iltaisin ja tarjota keskustassa ohjelmaa koko perheelle. Kesäkadun esiintyjähaku on käynnissä.

Kesäkatu-tapahtumasarja käynnistyy toukokuun viimeisenä perjantaina 31.5. ja jatkuu aina kuun viimeisenä perjantaina kesä-, heinä- ja elokuussa. Kahdeksatta kertaa järjestettävä tapahtumasarja jatkaa pitkälti samalla konseptilla kuin aikaisempina kesinä. Koko perheen tapahtuma pysyy edelleen maksuttomana ja se rahoitetaan alueen yritysten ja yhteistyökumppanien avulla.

Kesäkadun järjestäjä Event Production Finland Oy haluaa tarjota kaupunkilaisille sekä matkailijoille viihtyisän ja vireän kaupunkikeskustan, johon voi tulla viettämään aikaa, nauttimaan paikallisten esiintyjien ohjelmanumeroista, herkuttelemaan ja käyttämään keskustan monipuolisia palveluita.

Esiintymishalukkaat voivat ottaa yhteyttä ja tarjoutua esiintymään. Esiintymismuotoa tai -lajia ei ole rajattu, vaan tervetulleita ovat kaikki musiikkia, tanssia, liikuntaa tai muuta luovaa toimintaa harjoittavat yksilöt ja ryhmät. 

– Mikkelin Kesäkadulla on tilaa erikokoisille kokoonpanoille esiintyä, olet sitten sooloartisti tai osa isompaa ryhmää, tapahtuman tuottaja Mikko Romo kertoo. Esiintymispaikka sijaitsee kävelykadun keskusaukiolla torin päädyssä ja paikalla on pieni äänentoistolaitteisto. Kävelykadun lisäksi ohjelma levittäytyy tarvittaessa myös torille.

Esiintymisestä kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä Kesäkadun järjestäjiin sähköpostitse: mikko(at)kesakatu.com tai puhelimitse 045 238 2568.

Kesäkadun päivämäärät: 31.5., 28.6., 26.7. ja 30.8. kello 17 – 20.