Kierrätystorilla kerätään jälleen kodintarvikkeita nuorille

12.08.2019

Artikkelin kuva

Kierrätystorille kuka tahansa voi lahjoittaa käyttökuntoisia kodintarvikkeita nuorten käyttöön. Nuoret voivat hakea lahjoitettuja tavaroita maksutta.

Kierrätystorin paikkana on viime vuoden tapaan Kansalaisopiston rakennus osoitteessa Puistokatu 1. Sekä lahjoitustavaroiden vastaanotto että tavaroiden noutaminen tapahtuu Puistokadulla.

Lahjoituksia vastaanotetaan viikon 34 aikana 19.8.–23.8. maaanantaista keskiviikkoon kello 9–14, torstaina 15–19 ja perjantaina 8–12. Kierrätystorille vastaanotetaan nuoren omaan kotiin soveltuvia, puhtaita ja ehjiä kodintarvikkeita kuten astioita, keittiövälineitä, pieniä kodinkoneita, valaisimia, mattoja, verhoja, pyyhkeitä ja petivaatteita. Huonekaluista pyydetään lähettämään sähköpostitse valokuva, huonekalun mitat ja lahjoittajan yhteystiedot. Kierrätystorilla ei vastaanota vaatteita, kirjoja tai musiikki- ja videotallenteita.

Kierrätystori on avoinna nuorille alkaen viikolla 35, 26.8.–2.9. maanantaista torstaihin kello 14–17 ja perjantaina 13–16. Kierrätystorin aukioloaikoina nuoret voivat noutaa tarvitsemiaan tavaroita omaan kotiinsa ilmaiseksi. Suosittelemme ottamaan mukaan oman kassin, jos mahdollista.

Kierrätystoria koordinoi tänä vuonna Mikkelin liikunta- ja nuorisopalvelujen Mistä valot? -hanke. Mukana järjestämässä ovat Ohjaamo Olkkari, Meijän Mikkelin Kotikulmilla -hanke ja Mikkelin toimintakeskus ry, Sosped-säätiön Mikkelin kulttuuripaja sekä Estery ry:n Hyvä Pomppu! -hanke. Lisäksi yhteistyössä on Mikkelin Kansalaisopisto.