Kirjakeskustelu verkossa 28.4. kello 17 alkaen

22.04.2020

Artikkelin kuva

Kirjakeskustelussa jutellaan rennosti kirjoista. Mikkelin seutukirjaston järjestämään virtuaaliseen tapahtumaan voi osallistua etänä osoitteessa meet.jit.si/Kirjakeskustelu. Tapahtumassa kirjastonhoitajat keskustelevat lukemistaan kirjoista ja toivottavat kaikki muutkin tervetulleiksi mukaan juttelemaan mukavista lukukokemuksista.

Kirjakeskusteluun voi osallistua myös pelkästään kuuntelemalla, esimerkiksi lenkillä tai kotiaskareiden lomassa. Mobiililaitteilla osallistuttaessa tulee ladata maksuton Jitsi Meet -sovellus käyttämäsi laitteen sovelluskaupasta. Kirjakeskustelu järjestetään tiistaina 28.4. kello 17 alkaen.

Osallistumisohjeet

Liity kokoukseen osoitteessa meet.jit.si/Kirjakeskustelu. Linkki toimii Firefox- ja Chrome-selaimilla tai Jitsi Meet -sovelluksella. Ohjelma on englanninkielinen, mutta peruskäyttöön ei tarvita erityistä kielitaitoa. Salli ohjelman käyttää mikrofonia ja kameraa. Sitten voit sulkea mikrofonin ja kameran. Osallistumisesi näkyy oikeassa reunassa ”laatikossa”, jossa lukee ”Me”. Viemällä kursorin tämän päälle, voit antaa nimesi tai nimimerkkisi.