Kohtaamisia ikuistettuna valokuvanäyttelyksi 21.1. – 1.2.

15.01.2019

Artikkelin kuva

Meidän kohdatessa -valokuvanäyttely on Esteryn Järjestösparraaja -hankkeen ja Hyvä Pomppu -hankkeen yhteistyössä toteuttama projekti. Valokuvanäyttelyn tarkoituksena on tuoda esille järjestötoiminnan merkityksellisyyttä, toimintaa ja monimuotoisuutta sekä erityisesti kuvata niitä ikimuistoisia kohtaamisia, joita järjestötoiminta tarjoaa.

– Järjestötoiminta on todella monipuolista ja iloksemme tiimimme on päässyt kuvaamaan muun muassa discoa, luontoretkeä ja vertaistukiryhmiä, kertoo nuorten ohjaajana toimiva Hyvä Pomppu -hankkeen projektityöntekijä Katariina Kovanen.

Valokuvanäyttelyyn on kuvattu kahdeksan Esteryn jäsenyhdistyksen sekä heidän yhteistyökumppaneidensa järjestämää toimintaa. Mukana ovat muun muassa Naisvuoren Eläkkeensaajat ry, Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry, Virike ry, Eläkeliiton Mikkelin yhdistys ry, Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry, Mikkelin seudun Allergia- ja Astmayhdistys ry, Mikkelin Setlementti ry ja Monikulttuurityö Mimosa ry. Valokuvaajina ovat toimineet Hyvä Pomppu -hankkeessa mukana olevat nuoret sekä Järjestösparraaja-hankkeen projektityöntekijä.

Hyvä Pomppu -hankkeen tarkoitus on parantaa nuorten työelämävalmiuksia, elämänhallintaa sekä saada kokemusta yhdistystoiminnasta. Järjestösparraaja-hankkeen tavoitteena on Esteryn jäsenyhdistysten toiminnan tukeminen sekä osallistavan ja kokeilevan yhteistoiminnan kehittäminen.

Näyttelyn kaikille avoimet avajaiset ovat Mikkelin pääkirjaston Mikkeli-salissa maanantaina 21.1. kello 14 – 16, jonka jälkeen näyttely on esillä 1.2. asti. Näyttelyyn on vapaa pääsy.