Koko kaupungin yhteinen piknik järjestetään 30.8.

09.08.2018

Mikkelissä järjestetään ensimmäistä kertaa koko kaupungin yhteinen piknik-tapahtuma, Meijän Piknik. Mikkeliläisiä kutsutaan syömään yhdessä Mikkelipuistoon (Pursialankatu 5) torstaina 30. elokuuta kello 16–19.

Tapahtumaan voi tuoda omat eväät tai Mikkelipuiston Greenerissä voi koota oman piknik-pussin laajasta suolaisten ja makeiden herkkujen valikoimasta. Puutarhapuistossa on tarjolla myös lettuja ja kahvia. Lisäksi ViaDia tarjoaa tapahtumassa soppatykillisen verran ilmaista keittoa sekä makkaraa ja leipää.

Piknikin aikana puistoalueella on tarjolla myös mukavaa ohjelmaa kaikenikäisille. Mukana ovat folkmuusikko Janne Lamponen ja taikuri Paavo Slazenger. Puistoon rakennetaan kolme eri lavaa, joille kenen tahansa on mahdollisuus varata aika omalle esiintymiselle.

Meijän Piknik -tapahtuma on samalla lähtölaukaus Meijän Mikkeli -hankkeelle, joka on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama osallisuushanke ja jatkoa Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä -hankkeelle. Tavoitteena on muun muassa rahoittaa uudenlaista osallisuutta lisäävää toimintaa ja tapahtumia Mikkelin alueella. Meijän Piknik -tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Mikkelipuiston sekä ViaDian kanssa.

Tapahtuma Facebookissa.