Konserni- ja elinvoimajaosto keskusteli elinvoiman toimenpiteistä

02.10.2019

Artikkelin kuva

Mikkelin kaupungin konserni- ja elinvoimajaoston kokous järjestettiin 1. lokakuuta. Jaosto keskusteli elinvoimaan liittyvien toimenpiteiden etenemisestä kaupungin elinvoimaryhmän toimenpidekoosteen pohjalta.

Elinvoimaryhmän toimenpidekoostetta esitteli strategia- ja kehityspäällikkö Aki Kauranen. Toimenpidekoosteeseen kuuluvat EcoSairilan kehittämisalusta, asumisen ja kiinteistönhallinnan kehittäminen, Kalevankankaan kehittämisalusta, matkailu- ja tapahtumatoiminta sekä viestintä ja koulutus- ja kasvupalvelut.

– On hienoa nähdä, miten monella osa-alueella olemme vuoden aikana edenneet. Useat vuoden alussa määritellyt tavoitteet ovat jo täyttyneet tai niitä ollaan selkeästi saavuttamassa vuoden loppuun mennessä. Huolimatta kuntatalouden hankalasta tilanteesta, elinvoiman eteen tehty työ alkaa kantaa hedelmää, kertoo konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso (kok.).

Jaosto myös merkitsi tiedokseen konsernivastuuhenkilöiden selvitykset omistajapoliittisten linjausten tavoitteisiin liittyen. Lisäksi jaosto päätti esittää kaupunginhallitukselle Kiinteistö Oy Mikkelin Mannerheimintie 30:n purkamisen hyväksymistä selvitysmenettelyn kautta.

Lisätietoja
Olli Marjalaakso
konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja
045 317 265