Konserni- ja elinvoimajaosto kokousti 3.3.

03.03.2020

Artikkelin kuva

Mikkelin kaupungin konserni- ja elinvoimajaosto kokousti tiistaina 3. maaliskuuta.

Kokous oli viimeinen jaoston puheenjohtajalle Olli Marjalaaksolle, joka jättää luottamustehtävänsä jaoston puheenjohtajana ja kaupunginhallituksen varajäsenenä. Marjalaakso aloittaa kuluvan kuun aikana kehitysyhtiö Miksei Oy:ssä uudessa työssään Mikkeli-myyjänä.

Kokouksessa jaosto käsitteli seuraavat asiat.

§ 16 Ennakkokanta Kiinteistö Oy Mikkelin Tietotaitokorttelin toimitusjohtajavalintaan

Esittelijä muutti päätösesityksen kuulumaan seuraavasti: Konserni- ja elinvoimajaosto ilmoittaa ennakkokantanaan hyväksyvänsä, että Kiinteistö Oy Mikkelin Tietotaitokorttelin isännöinnin ja toimitusjohtajuuden hoitaa Mikalo Oy 16.3.2020 alkaen.  

Hyväksyttiin.

§ 17 Ennakkokanta Kiinteistö Oy Kenkäveronniemen toimitusjohtajavalintaan

Esittelijä muutti päätösesityksen kuulumaan seuraavasti: Konserni- ja elinvoimajaosto ilmoittaa ennakkokantanaan hyväksyvänsä, että Kiinteistö Oy Kenkäveronniemen isännöinnin ja toimitusjohtajuuden hoitaa Kiinteistökehitys Naistinki Oy 1.4.2020 alkaen.  

Hyväksyttiin.

§ 18 Toimintakykyiset kuntakonsernit -verkostohankkeen seuraava seminaari ja työpaja

Konserni- ja elinvoimajaosto nimesi 28.5.2020 seminaariin ja 2.6.2020 työpajaan osallistujiksi kaupunginhallituksen puheenjohtajiston, konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtajiston, kaupunginjohtajan, hallintojohtajan, sivistysjohtajan, teknisen johtajan, talousjohtajan, kaupunginlakimiehen ja taloussuunnittelupäällikön.

§ 19 Mikkelin edustajien nimeäminen Juvan ajoharjoitteluratasäätiön hallitukseen

Konserni- ja elinvoimajaosto nimesi Juvan ajoharjoitteluratasäätiön edustajistoon Juha Vuoren ja Jussi Marttisen ja hallitukseen Janne Skottin.

Muissa asioissa jaosto keskusteli kaupungin tytäryhtiöiden hallitusten jäsenten valintaohjeistuksesta.