Liikenteessä katkoksia keskussairaalan ympäristössä 11.6. alkaen

30.05.2018

Artikkelin kuva

Porrassalmenkatu menee kiinni keskussairaalan liepeillä autoliikenteeltä kahdesta kohtaa.

Katkos alkaa maanantaina 11.6. kello 7 lähtien. Kevyen liikenteen reitit katkeavat Perhetalon ja Lyseon kulmalta.

Mikkelin vesilaitos alkaa vaihtaa vesiputkien venttiilejä Pirttiniemenkadun ja Porrassalmenkadun risteyksessä. Vedentulo keskussairaalalle katkon aikana on järjestetty muita reittejä pitkin.

Venttiilien vaihdon yhteydessä veden kulkusuunta putkistossa muuttuu ja tämä saattaa aiheuttaa sairaalan veden laatuun häiriöitä muutostyön jälkeen, vaikka veden laatu tarkastetaan ennen sen johtamista sairaalalle.

– Jos vedessä esiintyy häiriöitä, vettä on juoksutettava niin pitkään, että se kirkastuu. Tarkastamme veden huolella, mutta joskus näissä suunnanmuutoksissa osa häiriöistä tulee myöhemmin, kertoo putkimestari Timo Suomela vesilaitokselta.

ESE-Verkko Oy on keskittänyt kaapeleiden ja kiinteistömuuntamon saneeraukset samalle viikolle Olkkolankadun ja Porrassalmenkadun risteyksessä. Porrassalmenkatu on poikki maanantain 11.6. ja Olkkolankatu tiistain 12.6. kyseisessä risteyksessä.

Pysäköintipaikat poistuvat käytöstä Porrassalmenkadulta välillä Pirttiniemenkatu ja Olkkolankatu koko viikoksi.

Lisäksi Pirttiniemenkadulla saattaa olla liikennejärjestelyjä viikolla 26 eli 25.6. lähtien, kun Kuuman sairaalan nosturi puretaan.

Katso karttalinkki