Mitä?-biennaalin portfoliotapaaminen Mikkelissä huhtikuussa

12.02.2018

Taiteen edistämiskeskus järjestää yhdessä Joensuun, Kuopion ja Mikkelin taidemuseon kanssa portfoliotapaamiset Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan ammattitaiteilijoille Joensuun taidemuseossa 13.4. ja Mikkelin taidemuseossa 20.4. Tapahtumilla pyritään edistämään ja vaalimaan alueen kuvataidetta sekä tukemaan alueen ammattitaiteilijoiden työskentelyä, saattamalla yhteen nykytaiteilijoita ja taidealan asiantuntijoita.

Portfoliotapaamiset toteutetaan ryhmätapaamisina, joissa taiteilijat esittelevät tämän hetkistä työskentelyään kuraattoriryhmälle. Kuraattoriryhmässä ovat alueen taidemuseoiden edustajien lisäksi kuraattori Laura Köönikkä ja kuvataiteilija ja tutkija Jyrki Siukonen.
Portfoliotapaamisten kautta haetaan myös taiteilijoita vuonna 2019 Kuopion taidemuseossa järjestettävään Mitä? – nykytaiteen biennaaliin.

Molemmille paikkakunnille mukaan mahtuu noin kaksikymmentä taiteilijaa. Kuraattoriryhmä valitsee portfoliotapaamisiin taiteilijat hakemusten perusteella.

Portfoliotapaamisten tarkka ohjelma ja aikataulut ilmoitetaan myöhemmin. Tapahtumaan voi ilmoittautua 15.3. mennessä sähköpostitse.

Hakeminen portfoliotapaamiseen: Lähetä lyhyt muutaman rivin mittainen kuvaus viimeaikaisesta työskentelystäsi ja lyhyt perustelu, miksi haluat mukaan portfoliotapaamiseen sekä linkki nettisivuillesi tai sähköiseen portfolioon.

Liitä viestiin koko nimesi ja yhteystietosi sekä tieto haluatko ensisijaisesti osallistua Joensuun vai Mikkelin tapaamiseen. Lähetä hakemuksesi nimellä Kuraattoripäivät 2018 sähköpostitse osoitteella harri.heinonen(at)taike.fi.

Tapahtuma on osallistujille maksuton.