Maalismarkkinat järjestetään Hallitustorilla 14.–15.3.

09.03.2018

Maalismarkkinat järjestetään Hallitustorilla ja osalla Maaherrankatua ja kävelykatua (Hallituskatu) keskiviikkona 14.3. kello 7–18 ja torstaina 15.3. kello 7–17.

Kauppiaita on perinteiseen tapaan tulossa paljon, lähes kaikki myyntipaikat on varattu jo etukäteen. Puolueille on varattu omat paikat Maaherrankadulla kauppakeskusten välissä sekä kävelykadulla.

Kävelykatuna toimivan Hallituskadun torin puoleinen osa on markkinakäytössä. Muutoin kevyt liikenne voi käyttää sitä tavalliseen tapaan. Kävelykadun pinnan suojelemiseksi siellä sallitaan vain kuivatavaran myynti. Vapaista markkinapaikoista tietää torikaupanvalvoja Joni Luhanko (puh. 044 794 2509).

Jään ja lumen poisto torilta on jo aloitettu viikolla 10.

Markkina-alue on suljettu iltaisin ja öisin myös jalankulkijoilta

Markkina-alueella on kaupungin tilaama yövartiointi. Koko markkina-alue suljetaan lippusiimoin tiistaista kello 18 keskiviikkoon kello 6 ja keskiviikosta kello 18 torstaihin kello 6.

Alueen sulkeminen estää myös jalankulkijoilta torialueen läpi kulkemisen illalla ja yöllä. 

Pysäköinnissä ja liikenteessä rajoituksia

Maaherrankatu välillä Raatihuoneenkatu–Savilahdenkatu suljetaan ajoneuvoliikenteeltä tiistaista 13.3. kello 9 torstaihin 15.3. kello 20 saakka. Vain välttämätön liikkeiden ja torin huoltoajo on sallittua.

Torin sivulla olevat turistibussipysäkit siirretään samaksi ajaksi Mannerheimintielle Matkakeskuksen kohdalla oleville tilausliikenteelle merkityille pysäkeille.

Markkinakauppiaille on varattu pysäköintialue satamasta Laiturikadun varrelta. Marskin aukio ei enää ole kauppiaiden käytössä, sillä alueella on nykyisin Urheilupuiston koulun väistöparakkeja.                         

Tavataan markkinoilla!