Mikke ry hakee toiminnanjohtajaa

21.11.2019

Artikkelin kuva

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry eli Mikke ry hakee toiminnanjohtajaa. Mikke ry on keskustan yritysten, kiinteistönomistajien ja Mikkelin kaupungin muodostama yhdistys, jonka pääpainopisteenä on lisätä elinvoimaisuutta, kaupallista vetovoimaa, elämää ja asiakasliikennettä sekä positiivista mielikuvaa kaupunkiin.

Mikke ry etsii innovatiivista tekijää, jolla on kykyä johtaa yhdistyksen toimintaa muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen taloudellisista toimintaedellytyksistä sekä toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä hallituksen strategisten linjausten mukaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.2.2020. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Työsopimuksen kesto on vähintään kaksi vuotta.

Jos tunnet kaipausta sydämessäsi kaupunkikeskustan kehittämistä ja elinvoimaisuutta kohtaan, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi 5.12.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@mikkelinkeskus.fi (myös kyselyt ja lisätiedot). Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Kuva: Pihla Liukkonen / Kontrastia