Mikkeliläisiä syyslomavinkkejä

22.10.2019

Artikkelin kuva

Koulujen syyslomaviikko on meneillään Mikkelissä. Tässä muutama vinkki viikkoon – vaikka koko perheelle.

Kirjoja ja tarinoita

Syksyn rientoihin kuuluu monella kirjastossa vierailu. Syksyn kirjauutuudet kiinnostavat ihmisiä, ovathan suomalaiset lukukansaa. Tällä viikolla kannattaa jo suunnata katse marraskuulle ja osallistua arvontaan, jossa voi voittaa liput Mikaelin kirjallisuustapahtumaan. Suosittele kirjaa ja osallistu seutukirjaston nettisivuilla.

Elämää vedessä

Mikkelin uimahallit Rantakeidas ja Naisvuoren uimahalli palvelevat normaalisti. Rantakeitaassa voi nauttia kylpylänomaisesta tunnelmasta. Molemmissa uimahalleissa on myös kuntosali.

Onko Risto Ryti tuttu mies?

Mikkelin teatterin näyttämölle astelee Risto Ryti, jonka elämää kuvaava näyttely on ollut jo alkutekijöissään menestys. Muista myös Ryti-näyttely Päämajamuseossa.

Lähdetkö leffaan?

Popcornin voinen tuoksu, kiiltelevät elokuvajulisteet ja odottava tunnelma. Salin valaistus himmenee ja mainokset alkavat ennen leffan alkua. Tämä jos mikä on perinteistä vapaa-ajan viettoa. Mikkelin kahdessa leffateatterissa pyörivät muun muassa Jeti, Toy Story 4, Olen suomalainen ja Joker.

Rennosti keilaamaan!

Keilaaminen on oivallista yhdessäoloa pienellä kilpailullisella twistillä. Mikkelin Keilahalli palvelee ammattikorkeakoulun kampuksella ja vähän aikaa sitten keskustaan avattiin Keilakukko. Molemmissa paikoissa voi myös nauttia virvokkeita keilaamisen ohella.

Voitolla yöhön – nimittäin museoihin!

Perjantaina 25.10. vietetään Museoiden yötä. Tarjolla on taas lukuisia kohteita ja monipuolista tekemistä. Tsekkaa lisätiedot täältä.