Mikkelin jalkapallo ja jääkiekko uuteen yhteistyöhön – MP:n ja Jukurien peleihin pääsee tuplakausarilla

16.10.2019

Artikkelin kuva

Mikkeliläisille palloilun ystäville on herkkua tarjolla. Mikkelin Palloilijat ja Mikkelin Jukurit tuovat myyntiin molempien seurojen kausikortit sisältävän kausikorttipaketin.

149 euron hintainen paketti sisältää Jukurien loput tämän kauden runkosarjaottelut kattavan seisomakausikortin ja Ykköseen ensi kaudeksi nousevan Mikkelin Palloilijoiden kausikortin kaudelle 2020.

Vaihtoehtona on 99 euron hintainen lippupaketti, joka sisältää 10 seisomapaikkalippua Jukurien runkosarjaotteluihin kuluvalle kaudelle ja MP:n kausikortin ensi kaudelle.

Pakettitarjoukset ovat voimassa tämän vuoden loppuun asti, ja niitä on myynnissä rajattu määrä. Jukurien tapahtuma- ja markkinointivastaavan Kristiina Tiippanan ja Mikkelin Palloilijoiden toiminnanjohtajan Mika Roivaksen mukaan yhteiskampanjan tarkoitus on saada mikkeliläiset liikkeelle yli lajirajojen. Mikkelissä vastaavaa kausikorttien yhteismyyntiä ei ole aiemmin tehty.

Yhteistempaus on osa molempien seurojen juhlavuosia: Mikkelin Palloilijat juhli tänä vuonna 90-vuotista taivaltaan, Jukureilla puolestaan on edessään ensi vuonna 50-vuotisjuhlakausi.

Kausikortit ja lippupaketit tulevat myyntiin perjantaina 18.10. Jukurien fanikaupassa kauppakeskus Stellassa. ​​​​​​​Kausikortti- ja lippupakettitarjous on voimassa 31.12.2019 asti. Kausikortteja on myynnissä rajattu, 350 kappaleen erä.

Kuva: Pietu's Photo