Mikkelin kaupunki ja Mikke ry uusivat kumppanuutensa

26.01.2018

Mikkelin kaupunginhallitus käsittelee kokouksessaan 29.1. kaupungin ja Mikkelin kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen eli Mikke ry:n välistä kumppanuussopimusta.

Uusi kumppanuussopimus on voimassa vuoteen 2021 saakka ja se vastaa sisällöltään ja hinnaltaan aikaisempaa sopimusta. Sopimuksessa on kuitenkin tarkennettu Mikke ry:n roolia yhtenä kaupungin strategian toteuttajana. Sopimukseen on myös lisätty ehto, että sitä tarkastellaan jatkossa vuosittain kaupunginhallituksessa talousarviovalmistelun yhteydessä.

Kaupunginhallitukselle esitetään, että se hyväksyy kumppanuussopimuksen ja vuoden 2018 maksuosuuden, joka on 95 000 euroa (+ alv 24 %). Asian käsittely esityslistalla.

Kaupunkikeskustan monipuolista elävöittämistä

Mikke ry on kaupungin, yritysten ja kiinteistönomistajien muodostama yhdistys, joka toiminnallaan tuottaa elinvoimaa kaupunkikeskustaan erityisenä kohderyhmänään kivijalkamyymälät, kahvilat ja ravintolat. Tavoitteena on edistää Mikkelin kaupunkikeskustan viihtyisyyttä ja vetovoimaisuutta yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa sekä tukea suunnitelmien toteutumista kaupungin kanssa. Mikke ry:ssä on 120 jäsenyritystä ja -toimijaa.

Kaupungin ja Mikke ry:n kumppanuussopimuksen mukaisesti Mikke ry sitoutuu järjestämään muun muassa seuraavat tapahtumat kuluvan vuoden aikana: jäänveistofestivaali, jääliukumäki Hallitustorilla, Jättikirppikset, kaupunkijuhannus, Mikke-katujuna, kansalaisfoorumit, joulunavaustapahtuma ja jouluteltta.

Linkki: Mikke ry:n nettisivut