Mikkelin Saimaa-stadiumin toimitusjohtaja vaihtuu

07.01.2019

Mikkeliläisen Saimaa Stadiumi Oy:n toimitusjohtaja Timo Welsby siirtyy uusiin tehtäviin. Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on valittu Stadiumi Oy:n hallituksen jäsen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) kehityspäällikkö Hanna Kuninkaanniemi.

Timo Welsby siirtyy asiantuntijatehtävään Xamkin kestävän hyvinvoinnin vahvuusalalle. Uudessa tehtävässä hän hyödyntää laajaa kokemustaan esimerkiksi uuden Wellbeing Management -koulutusohjelman kehittämisessä.

– Rakentamisvaiheen ja stadiumin toiminnan käynnistämisen jälkeen on luontevaa siirtyä uusiin tehtäviin. Se sopii erinomaisesti myös henkilökohtaiseen elämäntilanteeseeni, Timo Welsby sanoo.

Terveystieteiden tohtori Hanna Kuninkaanniemi on ollut mukana jo stadiumin suunnittelussa. Stadiumi Oy:n hallitus päätti maanantaina, että uuden toimitusjohtajan haku aloitetaan kevään aikana.

Saimaa Stadiumi Oy:n omistavat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupunki ja Suomen Nuoriso-opisto. Yhtiö ylläpitää vuonna vuonna 2018 valmistunutta hyvinvointi- ja tapahtuma-areena Saimaa-stadiumia Mikkelin Kalevankankaalla.