Mikkelissä järjestetään ilmastotapaaminen 16.6. klo 17

04.06.2020

Artikkelin kuva

Mikkelissä järjestetään avoin ilmastotapaaminen. Tapaaminen toteutetaan Teams-alustalla ja siihen ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. 

Tilaisuudessa ilmastokoordinaattori Harri Hakala esittelee Mikkelin tilannetta ilmastonsuojelun näkökulmasta. Lisäksi annetaan sidosryhmien vastattavaksi näkemyksiä kartoittava kysely.         

Ilmastotapaaminen liittyy Mikkelille tehtävään ilmasto-ohjelmaan. Ohjelmatyötä tukee Mikkelin seudun kuntailmasto 2050-hanke, jossa Harri Hakala toimii ilmastokoordinaattorina.

Tähän mennessä ilmasto-ohjelman taustalla olevassa hankkeessa on kerätty tietoa muun muassa kuntien tilanteesta, erilaisista kehittämismahdollisuuksista, alueellisesta ja valtakunnallisesta ilmastotoiminnasta sekä ilmastotyölle tarjolla olevasta rahallisesta ja muustakin tuesta. Nyt keskustelupohjaa halutaan laajentaa koskemaan laajasti eri sidosryhmiä ja asiasta kiinnostuneita kaupunkilaisia.

Tilaisuus pidetään verkossa Teams-alustalla 16.6.2020 klo 17. Linkki verkkokoukseen on https://bit.ly/ilmasto-mli-1606-2020.  

Kuva: Roosa Laiho