Ministerit Lintilä ja Leppä Mikkelin pääkirjastossa 19.7. klo 15 – tule keskustelemaan hallitusohjelmasta

15.07.2019

Artikkelin kuva

Pääministeri Antti Rinteen hallitus kiertää kesän aikana eri puolilla maata keskustelemassa hallitusohjelmasta suomalaisten kanssa. Tapaamiset järjestetään kymmenissä kirjastoissa ympäri Suomen. Kiertue saapuu Mikkelin pääkirjastoon perjantaina 19.7. klo 15.

Keskusteluiden tavoitteena on kertoa, mitkä ovat hallituksen tärkeimmät tavoitteet ja kuulla ohjelmasta palautetta. – Hallitusohjelma julkaistiin keskustakirjasto Oodissa Helsingissä suoraan suomalaisille, keskellä ihmisiä ja sivistyksen äärellä. Nyt haluamme jatkaa keskustelua ihmisten kanssa kirjastokiertueen muodossa. Kirjasto on paitsi yksi suomalaisen sivistyksen kulmakivistä myös kaikkien yhteinen kohtaamispaikka. Kirjastoon liittyy myös hyvä suomalainen periaate: se, mikä on meillä lainassa, pitää palauttaa hyvässä kunnossa takaisin, pääministeri Rinne sanoo.

Mikkelin kaupungin pääkirjastolle 19.7. saapuvat valtiovarainministeri Mika Lintilä sekä maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Tilaisuuteen on yleisöllä vapaa pääsy. Ministerit vierailevat kirjastossa noin tunnin ajan.