Miun vanha Mikkeli Facebook-ryhmä kokoontuu kulttuuritalo Tempoon lauantaina 6.7.

05.07.2019

Artikkelin kuva

Vanhojen mikkeliläisten keskuudessa suuren suosion saavuttanut Facebook-ryhmä Miun vanha Mikkeli järjestää vanhojen mikkeliläisten tapaamisen 6.7.2019 klo 15.00 alkaen Kulttuuritalo Tempossa. Ryhmäläiset pitävät aktiivisesti ryhmää yllä ja mahdollisuus live-tapaamisen on nyt toteutunut. Ryhmässä on jo lähes 6500 jäsentä, jotka jakavat vanhoja valokuvia ja muistelevat vanhaa Mikkeliä.

Tempossa on tarjolla rentoa yhdessäoloa, keskustelua ja seurustelua. Lisäksi päivän aikana luvassa paljon erilaista ohjelmaa kuten esityksiä, puheenvuoroja, stand-up komiikkaa, Mikkelin poikateatterin improvisaatiota sekä mikkeliläisen yhtyeen Raimondin kappaleita. Tilaisuuden alussa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Seija Kuikka kertoo muutaman sanan Mikkelistä. Paikkoja tilaisuuteen oli rajoitetusti, joten se on täyteen varattu.

Tilaisuuden jälkeen ilta jatkuu ravintola Päämajassa klo 21 alkaen. Päämajassa dj:nä toimii päivän tilaisuuden juontanut Viki Vänttinen sekä yleisöä laulattanut mikkeliläinen bändi Raimond on myös paikalla. Ravintolassa mahdollisuus myös edulliseen ruokailuun.