Nukketeatteri Reaktorin Siilin talvi -esitys joulun välipäivinä

12.12.2017

Mikkeliläisen Nukketeatteri Reaktorin marionetti-pöytänukke-esitys Siilin talvi nähdään lasten iloksi joulun ja uudenvuoden välipäivinä Mikkelissä.

Esityksiä on luvassa kaksi, toinen Anttolan kirjastossa keskiviikkona 27.12. kello 10 ja toinen Mikkelin pääkirjaston lastenosastolla torstaina 28.12. kello 10. Molempiin esityksiin on yleisöllä vapaa pääsy.

Siilin talvi on hauska ja kaunis, ehkä vähän jännäkin, tarina siilistä, joka halusi nähdä talven. Talvisin siili on normaalisti horroksessa, mutta tänä syksynä Siili saa ajatuksen, että hän haluaa nähdä tuon "talven". Siili työskentelee kovasti pysyäkseen jalkeilla ja odotus on kova. Lopulta talvi ja luonnon taianomainen muodonmuutos sitten saapuvat. Miten siilin talven kanssa käy? Siili törmää myös uuteen tuttavuuteen, useampaankin.

Esitys edustaa klassisia nukkenumeroita uusilla mausteilla. Kestoltaan esitys on noin 25 minuuttia ja suositusikä on 3-vuotiaista ylöspäin. Nukketeatteri Reaktorin takana on mikkeliläinen nukketeatteritaiteilija Aapo Repo.

Tilaisuudet järjestävät Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä Mikkelin kirjastopalveluiden kanssa.

Nukketeatteri Reaktori: Siilin talvi

27.12. klo 10 Anttolan kirjasto (Taipaleentie 31, 52100 Anttola)
28.12. klo 10 Mikkelin pääkirjasto, lastenosasto (Raatihuoneenkatu 5, 50100 Mikkeli)