Nuorten jääpallomaajoukkue pelaa Hänskissä 2. ja 3. helmikuuta

28.01.2019

Artikkelin kuva

Jääpallon P15-maajoukkue pelaa Mikkelissä 2. ja 3. helmikuuta, kun Suomi kohtaa kahdessa maaottelussa Ruotsin. Otteluihin on vapaa pääsy. Tänä vuonna P15-maajoukkueessa pelaavat vuosina 2004–2005 syntyneet pojat.

Mikkeliläisiä pelaajia Suomen joukkueessa on kaksi, vuonna 2004 syntyneet Leevi Attenberg ja Aapo Pulkkinen. Lisäksi valmentaja Lasse Pulkkinen ja huoltaja Mika Ukkonen ovat Mikkelistä.

– On hienoa, että saamme Ruotsin P15-maajoukkueen Suomeen. Ruotsissa jääpallolla on vahva lajikulttuuri ja hienot puitteet jääpallohalleineen, ja ottelut ruotsalaisia vastaan ovat aina kovia. Tällaisia kovia kansainvälisiä otteluita ja tapahtumia Suomen jääpallo tarvitsee, ja ovathan nämä pojille hienoja kokemuksia, kun pääsevät mittaamaan osaamistaan, toteaa valmentaja Lasse Pulkkinen.

Suomen Jääpalloliitto järjestää tuplamaaottelut yhteistyössä Mikkelin Kampparien ja Mikkelin kaupungin kanssa. Otteluista on myös luotu Facebook-tapahtuma.

– Hienoa on myös se, että tällainen tapahtuma saatiin Mikkeliin. Toivotaan, että nytkin ihmiset tulevat katsomaan vauhdikasta juniorijääpalloa, Lasse Pulkkinen vinkkaa.

Kampparien kioski palvelee otteluiden ajan. Otteluihin on vapaa pääsy. Lauantain 2.2. alkaa kello 18.30 ja sunnuntain 3.2. ottelu kello 10.30.