Nyt voit maksaa bussilipun mobiilisovelluksella

21.02.2018

Mikkelin paikallisliikenteen ja Moppe-palveluliikenteen kertalippuja voi ostaa 23.2. alkaen mobiilisovelluksella.

Lataa ilmainen PayiQ Ticketsmobiililippusovellus älypuhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. Sovelluksella voi ostaa Mikkelin paikallisliikenteen sekä Moppe-palveluliikenteen kertalippuja vyöhykkeillä A, B ja C.  Mobiililipun voimassaolo alkaa lipun ostohetkestä. Kertalipuissa vaihtoaika on vyöhykkeellä A 90 minuuttia ja muilla vyöhykkeillä 120 minuuttia. 

Osta mobiililippu ennen bussiin nousemista ja näytä se kuljettajalle. Ostetut liput ovat heti maksun jälkeen käytettävissä puhelimellasi.

Sovelluksen käyttö ei edellytä rekisteröitymistä, kun maksaa mobiilimaksulla. Lipun voi maksaa jälkiveloitteisella Svea-laskutuksella, pankki- ja luottokortilla (Visa ja Mastercard), Mobiilimaksulla ja MobilePaylla. Maksat vain lipun hinnan, maksutapalisää ei peritä. 

Lipussa on QR-koodin lisäksi näkyvillä jäljellä oleva lipun voimassaoloaika. Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai makseta takaisin.  Samalla puhelimella voi ostaa useamman lipun (esimerkiksi yhdessä matkustava vanhempi ja lapsi).

Matkustajan pitää pystyä näyttämään maksettu lippu koko palvelun käytön ajan.

Sovelluksen on tehnyt IQ Payments Oy.