Omais- ja perhehoitoon voi tutustua Haukivuorella ja Mikkelissä

10.01.2018

Artikkelin kuva

Omais- ja perhehoitoon voi tutustua kahdessa paikassa Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Essote) alueella.

Perhekoti Orvokissa Haukivuorella pidetään avoimet ovet 11.1. kello 13–16. Perhekoti Orvokki sijaitse Mikkelin Haukivuorella osoitteessa Lietlahdentie 618, 51540 Kalvitsa.

Perhekotiin ovat tervetulleita tutustumaan kaikki ikäihmisten tai kehitysvammaisten henkilöiden perhehoidosta kiinnostuneet. Paikalla perhehoitaja Aino Vuorimiehen lisäksi Essoten perhehoidon koordinaatiosta vastaava Sarianna Maaranen.

Orvokin perhehoitaja Aino Vuorimies hoitaa kotonaan lyhytaikaisesti tai osavuorokautisesti ikäihmisiä ja kehitysvammaisia henkilöitä. Perhekodissa voi olla kerralla neljä hoidettavaa. Perhehoito tarjoaa yksilöllistä ja jokaisen tarpeisiin räätälöityä hoivaa, ja on hyvä vaihtoehto esimerkiksi omaishoidettaville omaishoitajan vapaiden ajaksi.

OSSI-omais- ja perhehoidon keskuksen infokahvilassa 18.1. kello 14–18 jaetaan tietoa omaishoitoperheille, perhehoidosta tietoa haluaville ja kaikille asiasta kiinnostuneille. Keskuksen työntekijät antavat lisätietoa Essoten ja MSOL ry:n omaishoidon ja perhehoidon palveluista kahvikupin äärellä.

OSSI-keskus sijaitsee osoitteessa Mikonkatu 5, 50100 Mikkeli, 3. krs.