Osallistu kyselyyn ja kerro näkemyksesi ilmastotyöstä

23.06.2020

Artikkelin kuva

Tervetuloa kertomaan näkemyksesi ilmastotyöstä. Voit osallistua verkkokyselyyn, jonka avulla kootaan tietoa kuntien ja sidosryhmien näkemyksistä keskustelua ja jatkotyöskentelyä varten. Kysely pohjustaa vuosina 2020 – 21 Mikkelin seudulla tehtävää ilmastotyötä, jossa muun muassa laaditaan kunnille ilmasto-ohjelmat. Mikkelin lisäksi seutuun kuuluvat Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnat. 

Osallistu kyselyyn klikkaamalla linkkiä.

Kyselyä pohjustettiin käymällä Mikkelin ilmasto-ohjelman tilannekuvaa läpi avoimessa ilmastotapaamisessa. Kyselyn muistio on täällä.
 
Kysely on kohdistettu seudun kuntien johtaville viranhaltijoille, muille työntekijöille, kunnallisten yhtiöiden johdolle, kuntalaisille, vapaa-ajan asukkaille ja muille kunnissa toimiville. Suosittelemme nimen ja yhteystietojen antamista. 
 
Kysymyksiin on suositeltavaa vastata muiden kanssa keskustellen. Jos mahdollista, kyselyyn vastaavan ryhmän kannattaa jättää yhteiset vastaukset. Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata. Esimerkiksi sektorikohtaisissa kysymyksissä voit vastata sinulle tärkeimpiin ja parhaiten tuntemiisi kysymyksiin.
 
Kysely ei ole äänestys, vaan pohjustus jatkotyölle. Voit myös tallentaa vastauksesi ja jatkaa vastaamista myöhemmin sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Kyselyyn on vastausaikaa 31.7.2020 asti.

Kuva: Pihla Liukkonen / Kontrastia