Pian se avautuu, upea monitoimiareena Saimaa Stadiumi

21.02.2018

Saimaa Stadiumi Mikkelissä on osa ainutlaatuista urheilun, elämysten ja hyvinvoinnin kokonaisuutta Kalevankankaalla. Upealla monitoimiareenalla on kuntoilun ja urheilutapahtumien lisäksi tilaa jopa 4000 asiakkaan konserteille, kokouksille, messuille ja muille suurtapahtumille.

Saimaa Stadiumin avoimien ovien päivää vietetään lauantaina 17.3. klo 10–15, jolloin suuri yleisö pääsee tutustumaan monitoimiareenan toimintoihin. Päivän tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Saimaa Stadiumi avaa virallisesti ovensa sunnuntaina 18.3.2018.

Mikkeliläiset koulut ja päiväkodit pääsevät testaamaan Saimaa Stadiumin mahdollisuuksia kevään aikana.

Saimaa Stadiumin yleinen vakiovuorohaku on käynnissä maaliskuun 2018 loppuun. Vakiovuoroja voi hakea Saimaa Stadiumin nettisivuilla olevan lomakkeen kautta: www.saimaastadiumi.fi/vakiovuoro

Saimaa Stadiumilla avautuu lapsiperheiden kauan odottama SuperCorner, joka tarjoaa liikkumisen elämyksiä kahdessa kerroksessa. SuperCorner muodostuu kolmesta alueesta. Seikkailualue sopii myös perheen pienimmille ja tarjoaa mahdollisuuksia leikkimieliseen liikkumiseen. Game Arenassa on erilaisia lajitestauksia, kuten lätkälämäystä ja pesislyöntiä nopeustutkiin. Freestyle Hall on puolestaan vauhtilajien paratiisi, jossa on muun muassa skeitti- ja scootparkki, Foam Pit -vaahtomuoviallas sekä suuri trampoliinialue.

Saimaa Stadiumilla on myös muun muassa Etelä-Savon upein kiipeilyseinä. Walltopia-kiipeilyseinässä on riittävästi haastetta aloittelijoille ja kokeneemmillekin kiipeilijöille. Kiipeilyseinä on 12 metriä korkea ja 20 metriä leveä, mikä mahdollistaa monta erilaista reittiä. Reiteistä neljä on automaattivarmisteisia, mikä on turvallinen ja helppo tapa aloittelijoille tutustua lajiin. Yhteensä seinällä on noin 15 eri reittiä.

Saimaa Stadiumi on kaikkien liikuntapaikka ja sen monipuoliset tilat kutsuvat liikkumaan ja nauttimaan erilaisista urheilu- ja kulttuuritapahtumista.

Lisätietoja pian avautuvasta Saimaa Stadiumista: www.saimaastadiumi.fi