Pieksämäentien liikenne kiertotielle Mikkelin Kinnarissa – vaikutuksia myös julkiseen liikenteeseen

09.04.2020

Artikkelin kuva

Osana Vt 5 Mikkeli–Juva -rakennushanketta tehtävän siltatyön vuoksi ohjataan Pieksämäentien liikenne kiertotielle Mikkelin Kinnarin alueella. Työ aloitetaan heti tiistaina 14. huhtikuuta. Kiertojärjestelyt ovat voimassa 8.5. saakka.

Kantatie 72:n (Pieksämäentien) kulkuyhteys Kinnarin alueella joudutaan katkaisemaan liikenteeltä putkisillan asentamisen vuoksi. Liikennejärjestelyt vaikuttavat myös julkiseen liikenteeseen, sillä linja-autoliikenne kohteen alueella katkeaa ja Arinakadun, Kinnarinkadun ja Juvantien pysäkit työkohteen lähellä poistuvat käytöstä työn ajaksi. Avaa karttalinkki.

Paikallisbussien reitteihin muutoksia

Linja 3 (Visulahti) kiertää työmaan ajaen Suonsaarentien–Tupalantien–Oravinkadun kautta Juvantielle. Linja ei aja Arinakadun ja Kinnarinkadun kautta.

Linjan 2T (Tupala) reitti muuttuu siten, että Lehtolankadun kääntöpaikan jälkeen auto palaa Oravinkatua pitkin takaisin Juvantielle, kiertämättä reittiä Tupalantie–Suonsaarentie–kt72–Arinakatu–Kinnarinkatu. 

Launialankatu suljetaan yötöiden ajaksi

Keskiviikkona 15.4. suljetaan Launialankatu liikenteeltä sillan muottien ja telineiden purkamisen ajaksi. Työ tehdään keskiviikon ja torstain välisenä yönä 15.–16.4. kello 22–05. Työ ei vaikuta valtatie 5:n liikenteeseen.