Pippuri soikoon! -lastenmusiikkiorkesteri hurmaa Mikaelissa 17.10.

11.10.2019

Artikkelin kuva

Pippuri soikoon! -lastenmusiikkiorkesteri sekä Mikkelin musiikkiluokkien kuoro yhdessä kaupunginorkesterin kanssa hurmaavat Mikaelissa torstaina 17.10.

Joensuulainen Pippuri soikoon! -lastenmusiikkiorkesteri valtaa Mikaelin toiminnallisella konsertillaan, johon kaikki voivat osallistua laulamalla, liikkumalla ja kehosoittimin – tai vain kuuntelemalla ja nauttimalla. Vauhdikkaan yhtyeen lastenkonserteissa sattuu ja tapahtuu. Siellä voi kohdata vaikkapa oudon, väriä vaihtavan eläimen tai ratsastaa halki hyisen maiseman. Kun Siili Valtteri voittaa Pippurimetsän maastojuoksukisan, on aika rakentaa palkintotalo. Siihen tarvitaan jo heviä ja tietysti työkaluja, kuten moottorisaha.

Pippurit haluavat innostaa lapsia musisoimaan, tutustuttaa eri musiikin lajeihin ja erilaisten soitinten äänimaailmaan sekä kehon rytmiikkaan. Konsertissa on mukana myös musiikkiluokkien kuoro Mikkelistä.

Pippuri soikoon! -lastenmusiikkiorkesterin mielestä on tärkeää, että lastenkonsertissa on mukana esiintymässä myös lapsia. Lapset innostavat omalla esimerkillään yleisössä olevia lapsia musisoimaan ja laulamaan. Siksi yhtye pitää tärkeänä tehdä yhteistyötä lapsikuorojen kanssa.

PIPPURI SOIKOON! -LASTENMUSIIKKIKONSERTTI
17.10. klo 18, Mikaeli (Sointukatu 1)
Liput