Rakennusvalvonnan palvelupiste avataan 2.1.2018

22.12.2017

Rakennusvalvonnan asiakaspalvelun parantamiseksi ja tehostamiseksi rakennusvalvonta ottaa käyttöön rakennusvalvonnan palvelupisteen ja palvelunumeron 040 129 4968. Palvelupiste sijaitsee kaupungin virastotalolla osoitteessa Maaherrankatu 9-11, 2 krs, huone 211.

Kaikki asiakkaat otetaan vastaan palvelupisteessä, josta saa neuvoja rakennuslupahakemuksiin sekä sähköisen Lupapiste-asiointikanavan käyttöön. Rakennusvalvonnan lupa-asiat ja neuvontapyynnöt käsitellään sähköisesti Lupapisteen kautta osoitteessa www.lupapiste.fi. Lupapisteen kautta saa vastaukset myös rakennusoikeuskysymyksiin. Rakennustarkastajat päivystävät palvelupisteellä torstai- ja perjantaiaamupäivisin.

Rakennusvalvonnan palvelupisteen aukioloajat

Ma                      klo 12 – 15
Ti – Pe                 klo 9 – 15

Rakennustarkastajan yleinen lupaneuvonta ilman ajanvarausta palvelupisteellä
To – Pe               klo 9 – 11.30

Rakennustarkastajan yleiseen lupaneuvontaan kuuluu ohjaus ja neuvonta rakentamiseen ja sähköiseen asiointiin liittyvissä asioissa.

Lupa-asioihin liittyvissä asioissa rakennustarkastajat ovat tavattavissa ajanvarauksella. Aikoja voi varata suoraan alueen vastaavalta rakennustarkastajalta tai rakennusvalvonnan palvelunumerosta 040 129 4968. Myös katselmukset tulee varata suoraan lupa-asian käsitelleeltä rakennustarkastajalta tai alueen vastaavalta rakennustarkastajalta.

Aluejaot löytyvät täältä: https://www.mikkeli.fi/sisalto/palvelut/rakentaminen/rakennusvalvonnan-aluejaot-ja-yhteystiedot

Voit tarkistaa oheisesta karttasovelluksesta mihin vastuualueeseen kiinteistösi kuuluu: http://mikkeli.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=022caba4fb9e4ad886fc6dec617d068f