RekryOnline tulee jälleen marraskuussa

18.10.2018

Artikkelin kuva

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Mikkelin seudun RekryOnline-verkkorekrytapahtuma pyrkii lisäämään seudun näkyvyyttä valtakunnallisesti ja saamaan alueelle uusia osaajia. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 14.11.

Tapahtuma sopii kaikille Mikkelin seudun yrityksille, joilla on työpaikkoja avoinna tai avautumassa lähiaikoina. Erityisesti ne alat ja yritykset, joilla on haastetta löytää sopivia tai avaintekijöitä alueeltamme, hyötyvät tapahtumasta, sillä tapahtumaa markkinoidaan myös Etelä-Suomeen ja yritysten haluamiin oppilaitoksiin ympäri Suomen. Osallistuminen on helppoa ja maksutonta. Yritys päättää itse, millä aikavälillä on tavoitettavissa, eikä yrityksen edustajan tarvitse siirtyä fyysisesti minnekään.

RekryOnline-tapahtuman järjestelyistä vastaa palveluasiantuntija Mira Myyryläinen Solmusta.

– Verkossa tapahtuva rekrytointi on tätä päivää ja työnantajien keskuudessa se koetaan helpoksi tavaksi päästä ensikontaktiin hakijoiden kanssa, Myyryläinen sanoo.

– Toki live-kohtaamista tämä ei voita, mutta alkuun tällä pääsee mukavasti. Sitä paitsi tällainen tapahtuma tuo seudullemme ja yrityksillemme hyvää näkyvyyttä, Myyryläinen jatkaa.

Tapahtuma palvelee sekä paikallisia yrityksiä että hakijoita, mutta erityisesti ulkopaikkakuntalaisia, jotka ovat kiinnostuneita muuttamaan Mikkelin seudulle. Lisäksi tapahtuma toimii hyvänä lisänä helmikuussa järjestettävälle RekryON-tapahtumalle.

– RekryOnline ei vaadi yrityksiltä suurta vaivannäköä. Riittää, kun ilmoittautuu mukaan nettisivulla ja on valmiina vastaanottamaan kyselyitä. Ei siis tarvitse siirtyä fyysisesti minnekään. Tapahtuman yhteyteen järjestetään live-lähetys, jonne rekrytoivat työnantajat ovat tervetulleita kertomaan yrityksestään ja työpaikoistaan. Tämä on työnantajien näkyvyyttä ja tapahtuman mielenkiintoa lisäävä bonus-osuus, osallistuminen tapahtumaan ei velvoita live-lähetykseen osallistumista, Myyryläinen vinkkaa.

Seudullinen RekryOnline-tapahtuma järjestetään verkossa osoitteessa eroakiireesta.fi/rekryonline 14.11. kello 13 – 17.  Työnantajien ilmoittautuminen tapahtuu sivulla olevan lomakkeen kautta 13.11. mennessö. Työnhakijat näkevät mukana olevat työnantajat sitä mukaa, kun niitä sivulle ilmoittautuu, mutta työpaikat aukeavat hakuun vasta tapahtumapäivänä.

– Pieni vinkki työnantajille – mitä nopeammin ilmoittaudut mukaan, sitä suuremman näkyvyyden saat valtakunnallisessa markkinoinnissa! Mira Myyryläinen kannustaa.

RekryOnlinen järjestävää Solmu, Mikkelin seudun muuttajahanke, joka palvelee Mikkelin seudulle muuttavia. Mikkelin kaupungin lisäksi Solmussa on mukana kuusi kuntaa; Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala.