Syksyllä debytoinut työelämätapahtuma Syke tulee taas

08.02.2019

Artikkelin kuva

Mikkelissä järjestetään myös vuonna 2019 Syke-tapahtuma. Saimaa-stadiumilla 5.9.2019 pidettävä työelämätapahtuma kerää yhteen yrityselämän, kuntien ja oppilaitosten edustajat. Tapahtumaan tavoitellaan 4 500 kävijää.

Vuoden 2019 Sykkeen pääteemaksi on valittu uudistuminen.

– Tänä päivänä ei voi jäädä tuleen makaamaan, vaan on pystyttävä luomaan nahkansa uudelleen ja uudelleen, toteaa tapahtuman tuottaja ​Saara Vauhkonen​.

Uudistumista tullaan tarkastelemaan uran ja yrittäjyyden, osaamisen, teknologian ja yhteistyän näkökulmista. Jokaisessa teemassa tullaan näkemään kolme huipputason puhujaa ja teemoja käsitellään lisäksi työpajoissa. Alueelle on paikoitettu 116 osaston messualue. Uutuutena tulee myös iltajuhla.

Viime vuonna tapahtuma keräsi 2 800 kävijää. Sykkeessä nähtiin 18 puhujaa, 12 työpajaa ja noin 50 yrityksen messualue. Syke 2019 on tapahtuma, jossa jokainen voi oppia, oivaltaa ja kohdata uusia ihmisiä.

– Tapahtumasta jäi niin hyvä maku, että päätettiin tehdä uudelleen, kertovat järjestäjinä toimivat Jukka Kumpusalo ja Saara Vauhkonen.

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Suunnittelua tehdään tällä hetkellä tiiviissä yhteistyössä alueen elinkeinoelämätoimijoiden kanssa. Mukana ovat muun muassa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun pienyrityskeskus, Etelä-Savon ammattiopisto, Mikkelin yliopistokeskus, ProAgria, MTK Etelä-Savo, Etelä-Savon kauppakamari, Etelä-Savon Yrittäjät ja Etelä-Savon ELY-keskus.

Tapahtuman ilmoittautuminen yleisölle on jo avautunut ja yritysten messuosastot tulevat myyntiin piakkoin.

Tapahtuman nettisivut: syke.work