Tatu ja Patu työn touhussa -esitys saapuu marraskuussa Mikaeliin

20.09.2017

Linnateatterin suositut lastennäytelmät saavat jatkoa myös Mikkelin leveyksillä, kun turkulaisen ammattilaisteatterin uutuusnäytelmä Tatu ja Patu työn touhussa kaartaa vierailulle Mikaeliin torstaina 2.11.

Esitys alkaa kello 18 ja on kestoltaan noin 50 minuuttia. Vuonna 2015 samaisen ryhmän esitys Tatu ja Patu pihalla myytiin loppuun myös lisäesityksen osalta, joten lippujen hankkimista ennakkoon suositellaan vahvasti.

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen luoma kaksikko Tatu ja Patu kertovat tällä kertaa totuuden työstä ja työnteosta – miksi työtä tehdään ja missä. Veljekset uppoutuvat erilaisten ammattien ihmeelliseen maailmaan ja määrittelevät, miten mikäkin työ oikeastaan pitäisi tehdä ja kuka sen parhaiten tekee. Veljesten riemastuttava käsitys saattaa poiketa yleisesti hyväksytystä totuudesta, mutta kyllä työ tekijäänsä opettaa!

Esitystä suositellaan yli 3-vuotiaille. Liput esitykseen maksavat käsittelykuluineen 10 euroa ja piljettejä voi lunastaa itselleen Mikaelin lipunmyynnistä, Ticketmasterin lipunmyyntipisteistä tai nettipalvelusta. Tilaisuuden järjestää yhteistuotantona Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut ja Mikkelin Mikaeli Oy.

Lavalla Tatuna pyörii Sami Markus ja Patuna hyörii Jaakko Loukkola.