Uudenlainen kirppistapahtuma valtaa Mikkelipuiston 14.8.

07.08.2018

Artikkelin kuva

Mikkelipuistossa järjestetään kaikille avoin Puutarhakirppis tiistaina 14.8. kello 17 – 20. Kirppisalue sijoittuu puiston rakentamattomalle mallipuutarha-alueelle, josta itselleen voi varata joko takakonttipaikan tai katoksen alta pöytäpaikan. Myymään pääsee ilmaiseksi.

– Tämän tyyppistä tapahtumaa on suunniteltu Mikkelipuistoon jo jonkin aikaa ja ajattelimme, että nyt koulujen alun kynnyksellä olisi hyvä ajankohta. Ihmiset palailevat pikku hiljaa arkeen, ja mahdollisesti loman jälkeen olisi hyvä tehdä inventaariota kotona. Toisaalta lapsiperheet tekevät paljon hankintoja koulun alkua varten ja kirppikseltä niitä voi tehdä kohtuuhinnoin, Mikkelipuiston toiminnanjohtaja Kirsi Olkkonen kertoo.

Kirppiksen teemana on piha- ja puutarhatuotteet, mutta myyjät voivat tuoda kaikkea mitä kotoa nurkista löytyy. Mikkelipuiston Puutarhamyymälä Vehreä ja Puutarharavintola Greeneri palvelevat myös koko tapahtuman ajan.

– Tänä vuonna lämpimän kevään ja kesän takia kesäkukkien sesonki alkoi poikkeuksellisen aikaisin ja monivuotisten kasvien, kuten pensaiden ja puiden, istutusaika jäi kesäkukkien varjoon. Nyt olisi siis hyvä aika istuttaa monivuotisia pihan ilahduttajia, kuten erilaisia perennoita, Puutarhamyymälä Vehreän vastaava ja puutarhuri Johanna Vuorinen kertoo.

– Jospa kävijät löytäisivät vaikkapa kirppikseltä sopivia puutarhavälineitä, Vehreästä pihaansa sopivat kasvit ja lähtiessä mahan täytettä Greeneristä, Kirsi Olkkonen summaa täydellisen kirppispäivän elementit.

Myyjiä pyydetään tekemään paikkavaraus sähköpostitse osoitteeseen mikkelipuisto(at)mikkelipuisto.fi. Tapahtumapäivänä myyntipaikat täytetään tulojärjestyksessä. Paikalla on opasteita ja ohjaajia. Lisätietoja myyjille.

Mikkelipuisto sijaitsee osoitteessa Pursialankatu 5.