Uusi seudullinen tapahtuma hakee osaajia alueelle valtakunnallisesti

01.11.2017

Mikkelin seudun ensimmäinen verkossa tapahtuva rekrytointitapahtuma RekryONLINE pyrkii lisäämään seudun näkyvyyttä valtakunnallisesti ja saamaan alueelle uusia osaajia. Pop up -tapahtuma järjestetään torstaina 16.11.2017.

Tapahtuma sopii kaikille Mikkelin seudun yrityksille, joilla on työpaikkoja avoinna tai pian avautumassa. Erityisesti ne alat ja yritykset, joilla on haastetta löytää sopivia tai avaintekijöitä alueeltamme, hyötyvät tapahtumasta. Osallistuminen on helppoa – ja maksutonta. Yritys päättää itse, millä aikavälillä on tavoitettavissa, eikä yrityksen edustajan tarvitse siirtyä fyysisesti minnekään.

Tapahtuman järjestää Solmu-projekti. Solmu on seudullinen hanke, joka palvelee Mikkelin seudulle muuttavia. Mikkelin kaupungin lisäksi Solmu -projektissa on mukana viisi kuntaa; Hirvensalmi, Kangasniemi, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala. Tapahtuman markkinointia Etelä-Suomeen Solmu tekee yhteistyössä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n kanssa.

Idean takana on Mikkelin seudun RekryONLINE – tapahtuman järjestelyistä vastaava projektiasiantuntija Mira Myyryläinen Solmu-projektista. Myyryläinen toteaa, että tapahtumalla kartoitetaan kiinnostusta vastaavaan toimintaan jatkossa.

-Minulla on ajatuksia tapahtuman jatkojalostukseen, mikäli innostusta asiaan löytyy, itse ainakin olen liekeissä! Asuntomessut toi hyvää näkyvyyttä seudulle ja tämäntyyppisillä tapahtumilla sitä voitaisiin jatkaa. Tapahtuma palvelee paikallisia yrityksiä ja hakijoita, mutta erityisesti seudullinen RekryONLINE palvelee ulkopaikkakuntalaisia, jotka ovat kiinnostuneita muuttamaan alueelle. Lisäksi tapahtuma toimii hyvänä lisänä ja täydennyksenä helmikuussa järjestettävälle RekryON – tapahtumalle, joka on tärkeä työnhakijoiden ja työnantajien kohtauspaikka.

-Aikataulu tapahtumalle on melko tiukka, mutta toisaalta se kuuluu pop up -kulttuurin henkeen, eikä tämä vaadi yrityksiltä suurta vaivannäköä. Riittää, kun ilmoittautuu mukaan sivuilla ja on valmiina vastaanottamaan kyselyitä. Ei siis tarvitse siirtyä fyysisesti minnekään. Kunhan kaikki asiat varmistuvat, tapahtumaan on suunnitteilla myös mielenkiintoinen lisätapahtuma, jatkaa Myyryläinen.

Seudullisen RekryONLINE -tapahtuman sivua rakennetaan parhaillaan eroakiireesta.fi – sivulle ja osallistuville yrityksille ilmoitetaan heti, kun sivuille pääsee tekemään ilmoittautumisen. Ilmoittautua voi aina 15.11.2017 saakka.

Mikkelin seudun RekryONLINE torstaina 16.11.2017.

Lisätietoja ja työnantajien ilmoittautuminen:
mira.myyrylainen(at)mikkeli.fi / 040 129 4906. (lisäksi myöhemmin ilmoittautuminen eroakiireesta.fi – sivulle)