Uusi yrityshakemisto helpottaa paikallisten palveluiden löytämistä Mikkelin seudulla

12.04.2018

Artikkelin kuva

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on julkaissut uuden Hakuri-verkkohakemiston, joka kokoaa yhteen kaikki alueella toimivat yritykset ja niiden tuotteet ja palvelut. Hakemisto on julkaistu Miksein verkkosivustolla osoitteessa yrityshakemisto.mikseimikkeli.fi.

– Hakuri eroaa muista yrityshakemistoista paikallisuudellaan ja maksuttomuudellaan, kertoo kehityspäällikkö Marjo Niittuaho-Nastolin kehitysyhtiö Mikseistä.

– Alueen yritykset ovat jo pitkään toivoneet tällaista hakemistoa, josta paikalliset tuotteet ja palvelut löytyisivät kootusti. Myös asiakkaat valitsevat mielellään paikallisen toimijan, jos he löytävät tarvitsemansa tuotteen tai palvelun vaivattomasti. On kaikkien etu, ettei asiakkaiden tarvitse hakea yrityksiä kauempaa.

Hakuri on helppokäyttöinen, ja palveluita voi etsiä hakemistosta joustavasti hakusanoilla. Palvelun käyttö on maksutonta, myös yrityksille.

Yritysten perustietoja päivitetään hakemistoon automaattisesti, ja yrityksiä pyydetään myös säännöllisesti tarkistamaan omat tietonsa. Yritys voi lisätä tietoa esimerkiksi uusista tuotteistaan ja palveluistaan hakemistoon milloin tahansa.