Vihaiset linnut yllyttävät taas talvirientoihin Mikkelipuiston ympäristössä

05.02.2020

Artikkelin kuva

Angrybirds Go Snow tulee taas! Koko perheen liikunnallinen talvipäivän tapahtuma järjestetään lauantaina 8.2. kello 10 – 14 Mikkelipuiston ja Kaihun kodan ympäristössä. Tavoitteena on liikuttaa ja antaa monipuolisia kokemuksia ja elämyksiä kaikille osallistujille.

Mukaan tarvitset reippaan mielen ja sopivasti ulkovaatetusta, myös kastumisen varalta. Omia välineitä (esimerkiksi sukset ja liukurit) kannattaa ottaa mukaan. Järjestäjillä on myös tarjolla useita eri välineitä.

Päivän aikana voit tutustua Angry Birds -hahmoihin ja pääset kokeilemaan talvisia lajeja kuten hiihtoa, lumikenkäilyä, keppihevosia, napakelkkaa, jättiritsoilla ampumista, pilkkiongintaa, lumiukkojen tekoa ja -maalausta. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen, mutta kannattaa ottaa käteistä rahaa mukaan, sillä kioskeista voit ostaa makkaraa ja virvokkeita sekä arpoja.

Tapahtuman järjestävät yhdessä Suomen Latu, Rovio ja Mikkelin Latu lukuisten paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tapahtuma alkaa kello 10 ja kestää kello 14 saakka.