Ympäristöpalveluiden tiedote henkilöstöruokalan toiminnan aloittamiseen liittyen

17.04.2020

Artikkelin kuva

Koronavirusepidemian aiheuttama poikkeusaika mahdollistaa ravintolan muuttamisen henkilöstöruokalaksi.

Tutustu ensin työ- ja elinkeinoministeriön sekä Ruokaviraston ohjeisiin (linkit alla). Tämän jälkeen ole yhteydessä Mikkelin seudun ympäristöpalveluiden terveystarkastajaan. Terveystarkastajalta saat lisää ohjausta ja neuvontaa poikkeusaikana toimimiseen.

Ruokaviraston ja työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) kotisivut päivittyvät säännöllisesti. Ajantasainen tieto löytyy linkeistä:

Poikkeusaikana henkilöstöruokala voi tarjoilla ruokaa vain yhdelle rajoitetulle joukolle tartuntariskin minimoimiseksi. Tämän hetkisen tulkinnan mukaan tämä tarkoittaa vain yhden työpaikan henkilöstöä. Asiasta on tänään julkaistu poliisin tiedote. Tiedote.

Lisätietoja

Terveystarkastaja                                        Terveystarkastaja

Noora Pesonen                                            Jarno Laitinen

puh. 044 794 4703                                       puh. 0400 818 942
 

Terveystarkastaja                  

Leena Haikarainen

puh. 040 585 4125