Yrittäjägaalassa palkittiin vuoden 2017 onnistujia

20.01.2018

Artikkelin kuva

Pieksämäellä 20.1. järjestetyssä Yrittäjägaalassa palkittiin vuoden 2017 eteläsavolaisia onnistujia.

Mikkelin kaupungin yrityspalkinnon sai Rakennusliike Ola Oy ja vuoden matkailuteon pokkasi Asuntomessut Mikkelissä 2017 -projektin oppaat yhdessä kaupungin viestintätiimin kanssa.

Kunniamaininnan Etelä-Savon Yrittäjien, kauppakamarin ja maakuntaliiton sekä Finnveran ja Fennian edustajista koostuvalta raadilta sai Hirsirakennukset V. Sairanen. Toiminnassaan Hirsirakennukset V. Sairanen toteuttaa esimerkillisesti Etelä-Savon maakuntastrategian kärkivalintaa ”Metsästä menestystä ja mielihyvää”. Perinnerakentaja Vesa Sairanen on onnistunut toteuttamaan kannattavaa liiketoimintaa omasta kapean erikoisalan osaamisestaan.

Innovaatiopalkinto Savonlinnan sai BCaster Oy. Palkinto myönnetään yritykselle, jonka koko toiminta pohjautuu innovaatiolle-idealle, joka on syntynyt suomalaisessa metsässä.

Vuoden 2017 innovaattorina palkittiin tuotekehityspäällikkö Jyrki Hämäläinen, joka on uudistanut ammattikeittiöiden ilmanvaihtoratkaisuja Jeven Oy:ssä. Mikkelin seudun Vuoden innovaattori -palkinto myönnetään henkilölle, joka on aktiivisella, pitkäjänteisellä työllään uudistanut yritystään tai yhteisöään sekä vaikuttanut merkittävästi Mikkelin seudun elinkeinoelämän ja innovaatiotoiminnan kehittymiseen.