Joukkoliikenne

Mikkeli on Waltti-matkakorttikaupunki. Waltti-kortin voi hankkia Asiointipisteestä kaupungin virastotalolta (Maaherrankatu 9 - 11) tai nettikaupasta www.waltti.fi.

Palveluopas

Torstai 25.5.2017           Helatorstaina liikennöidään sunnuntain aikataulujen mukaisesti.

Mikkelin joukkoliikenteessä on käytössä Waltti-kortti. Waltti-liikenteen autot on merkitty W-kyltillä.

Waltti on valtakunnallinen korttijärjestelmä, joten matkakorttia voi käyttää useamman alueen joukkoliikenteessä. Matkat pitää kuitenkin ladata erikseen jokaiselle liikennöintialueelle.

Waltti-kortilla pääsee myös kaupunkien välillä

Waltilla voi matkustaa myös väleillä Mikkeli-Juva-Savonlinna, Mikkeli-Juva-Sulkava, Mikkeli-Anttola-Puumala-Sulkava-Savonlinna, Mikkeli-Haukivuori-Pieksämäki ja Mikkeli-Hirvensalmi-Joutsa.

Waltti-auton tunnistaa W-kyltistä. Linjoilla Mikkeli-Juva-Savonlinna, Mikkeli-Anttola-Puumala ja Mikkeli-Juva-Sulkava voi olla myös sellaisia markkinaehtoisen liikenteen vuoroja, joissa Waltti-lippu ei käy.

Waltti-kortti hankitaan Mikkelin kaupungin Asiointipisteestä tai kaupungin Waltti-nettipalvelusta (https://nettilataukset.waltti.fi/). Waltti-nettipalvelussa ei peritä palvelumaksuja, kaupungin korttimaksu on 0 € (normaalisti 5€).

Waltti-nettikaupan pikaohjeita: Matkakortin tilausMatkakortin lisääminen oman käyttäjätunnuksen alle , Matkakortin tilaaminen alle 17-vuotiaalle lapselle

Asiointipisteen toiminnan nopeuttamiseksi tulosta ja täytä valmiiksi Waltti-matkalipun tilauslomake ja ota se mukaan Asiointipisteeseen. Lipun hinnan lisäksi ensimmäisellä kerralla korttimaksu on 5€ ja palvelumaksu 2€. Lisälatauksen palvelumaksu Asiointipisteessä 3€ ja busseissa 4€.

Tiedot Waltti-vuoroista
Ely-keskuksen sivuilla (www.ely-keskus.fi > Joukkoliikenne > Waltti)

Mikkelin joukkoliikenteen löytötavaratoimistona toimii Mikkelin kaupungin asiointipiste. Sieltä voi tiedustella kadonneita tavaroita.

Waltti-aikataulut
www.matka.fi
www.mikkeli.fi/palvelut/joukkoliikenteen-aikataulut-reitit-ja-vyohykekartat

Matkahuollon asiakaspiste Matkakeskuksessa ei myy Waltti-kortteja. 

www.waltti.fi

 

Yhteystiedot

Kaupungin Kyytineuvo ja joukkoliikenteen yhteyshenkilö
Joukkoliikenneinsinööri Liisa Heikkinen, puh. 044 794 2526

Käyntiosoite
Kaupungin virastotalo (3 krs.), Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Postiosoite
PL 278, 50101 Mikkeli