Joukkoliikenne

Mikkeli on Waltti-matkakorttikaupunki. Waltti-kortin voi hankkia Asiointipisteestä kaupungin virastotalolta (Maaherrankatu 9 - 11) tai nettikaupasta www.waltti.fi.

Palveluopas

Mikkelin joukkoliikenteessä on käytössä Waltti-kortti. Waltti-liikenteen autot on merkitty W-kyltillä.

Waltti on valtakunnallinen korttijärjestelmä, joten matkakorttia voi käyttää useamman alueen joukkoliikenteessä. Matkat pitää kuitenkin ladata erikseen jokaiselle liikennöintialueelle.

Waltti-kortilla pääsee myös kaupunkien välillä

Waltilla voi matkustaa myös väleillä Mikkeli-Juva-Savonlinna, Mikkeli-Juva-Sulkava, Mikkeli-Anttola-Puumala-Sulkava-Savonlinna, Mikkeli-Haukivuori-Pieksämäki ja Mikkeli-Hirvensalmi-Joutsa.

Waltti-auton tunnistaa W-kyltistä. Linjoilla Mikkeli-Juva-Savonlinna, Mikkeli-Anttola-Puumala ja Mikkeli-Juva-Sulkava voi olla myös sellaisia markkinaehtoisen liikenteen vuoroja, joissa Waltti-lippu ei käy.

WALTTI-KORTINLUKIJA MOBIILISOVELLUS ON KÄYTÖSSÄSI.
Waltti-asiakkaat voivat nyt halutessaan ottaa käyttöönsä Waltti-kortinlukija -mobiilisovelluksen, jolla voi kätevästi ja nopeasti tarkastaa Waltti-matkakortin tai kertakortin voimassaolotiedot. Waltti-kortinlukija -sovellus on ilmainen ja sen voi ladata käyttöönsä Google Playssa. Sovellus toimii NFC toiminnan omaavissa ja Android-käyttöjärjestelmää käyttävissä puhelimissa ja tableteissa. 
Waltti-kortinlukija näyttää voimassaolevat kaudet, jäljellä olevan arvon, viimeisen arvolipun sekä edelliset matkat matkakortilta, kun NFC-puhelimella koskettaa korttia. Sovelluksella voi myös lähettää itselleen sähköpostiin kuittitiedot viimeisimmästä arvolipusta.
Sovellus lukee vain Waltti matka- ja kertakortteja.

Tiedot Waltti-vuoroista

Kaupungin joukkoliikenteen aikataulut-sivuilta.

Ely-keskuksen sivuilla (www.ely-keskus.fi > Joukkoliikenne > Waltti)

Waltti-aikataulut
www.matka.fi
www.mikkeli.fi/palvelut/joukkoliikenteen-aikataulut-reitit-ja-vyohykekartat

Mikkelin joukkoliikenteen löytötavaratoimistona toimii Mikkelin kaupungin asiointipiste. Sieltä voi tiedustella kadonneita tavaroita.

Matkahuollon asiakaspiste Matkakeskuksessa ei myy Waltti-kortteja. 

www.waltti.fi

Anna palautetta joukkoliikenteestä tällä lomakkeella

Yhteystiedot

Kaupungin Kyytineuvo ja joukkoliikenteen yhteyshenkilö
Joukkoliikenneinsinööri Liisa Heikkinen, puh. 044 794 2526

Käyntiosoite
Kaupungin virastotalo (3. krs.), Maaherrankatu 9 - 11, 50100 Mikkeli

Postiosoite
PL 278, 50101 Mikkeli