Laskutusosoitteet

Mikkelin kaupungin, Mikkelin kaupungin liikelaitos Otavian (ent. Otavan opisto), Mikkelin Vesiliikelaitoksen ja Etelä-Savon Pelastuslaitoksen (y-tunnus 0165116-3) laskutusosoite muuttuu 1.1.2019 alkaen. Huomioithan, että uusi laskutusosoite on sama myös Mikkelin kaupungin liikelaitoksille (Otavia ja Vesiliikelaitos) sekä Etelä-Savon Pelastuslaitokselle. Organisaation nimi tulee näkyä lisätietona Mikkelin kaupungin nimen lisäksi laskulla.

Laskutusohjeet

Vastaanotamme ensisijaisesti verkkolaskuja. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Laskussa tulee olla tilaajan nimi, sähköpostiosoite, mille kustannuspaikalle ja/tai hankkeelle lasku kuuluu tai muu tilaajan antama tunnus, jonka perusteella lasku voidaan ohjata oikeaan yksikköön tarkastusta varten. Ostolaskumme ja niiden kierrätyspalvelu hoidetaan Meidän IT- ja talous Oy:n toimesta.

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa.

Toimittajaportaali  

Basware Oyj ylläpitää toimittajille maksutonta palvelua, jonka avulla voi lähettää sähköisiä laskuja. Portaali on tarkoitettu esimerkiksi toimittajille, joilla vähän laskuja tai ei erillistä laskutusjärjestelmää.

Tunnuksien luonti toimittajaportaaliin       

Kirjaudu sisään toimittajaportaaliin     

Toimittajaportaalin käyttöohje (pdf-tiedosto)  

Toimittajaportaalin käyttötuki: p. 0600 97373 (3 €/min + pvm). Voit myös lähettää tukipyynnön tällä lomakkeella