Hänninkenttä

Hänninkenttä eli Hänski sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Urheilupuiston vieressä. Talvisin tekojääkenttä täyttyy innokaista jääpallon pelaajista ja luistelijoista. Kesällä kumirouhetäytteinen tekonurmi on jalkapalloilijoiden aktiivisessa käytössä.

Palveluopas

Tervetuloa Hänskiin!

Kenttä on vapaasti käytettävissä vapaina olevina aikoina, jolloin ei ole varauskalenterissa varauksia (= valkoiset alueet). Talvisin seurojen harjoitusvuoroilla yleisö voi luistella päätyverkon takana (lohko 3, kirkonpuoleinen päätyalue), mutta kentän hoidon aikana luistelu on kielletty koko kentän alueella.

Kentälle ei myönnetä kesäisin vakiovuoroja vaan käytetään lähinnä jalkapallo-otteluihin tai muihin tapahtumiin. Vapaille ajoille voidaan myöntää myös yksittäisiä harjoitusvuoroja. Hänskissä on kolme pukuhuonetta suihkuineen, wc, kioski, kuuluttamo ja tulospalvelu.

Avoinna klo 8 - 21

Löytötavarat: Alueelle jääneitä tavaroita voi tiedustella liikuntatoimistosta, os. Nuijamiestenkatu 1 tai puh. 040 129 4222.

Varaustilanteen näet Timmi-tilanvarausjärjestelmästä. Oletuksena kuluva viikko ja kalenterin oikeassa reunassa olevasta nuolesta pääsee seuraaviin viikkoihin tai näkymän vasemmalla puolella olevasta kalenterista haluaamasi viikkoon/päivään. Ne kohdat joissa ei ole varauksia, on yleisön vapaassa käytössä.

Lisätietoja Timmin käytöstä (rekisteröityminen ohjelmaan ja varauksien hakeminen)

Pysäköinti Hänninkentän läheisyydessä

Hänskin eteläpuolen asuntokaduilla Kyllikinkatu, Porraskatu ja osa Annikinkatua pysäköinti on kielletty.  Siellä on käytössä asukaspysäköinti, joka tarkoittaa sitä että pysäköinti on sallittu vain asukkaille ja heidän vierailleen ja asukaspysäköintilupalappu pitää olla näkyvissä auton tuulilasissa. Brahenkadulla kadunvarsipysäköinti on kielletty kokonaan. Kiellot koskevat myös busseja. Hänninkentän eteläpäässä olevan pysäköintialueen P-paikat ovat kentän henkilökunnalle ja toimitsijoille.

Tapahtumien aikaan lähimmät vapaat kadunvarsipysäköinti paikat ovat Nuijamiestenkadulla, Anni Swaninkadulla, Maaherrankadun eteläpäässä, Linnankadulla sekä Kasarmin pohjoispään korttelin kohdalla.Pysäköinnin aikarajoitukset ovat voimassa pääosin ma - pe klo 8 - 17, joten arki-iltaisin ja viikonloppuisin nekin p-paikat ovat käytössä, lähimmät siis Mikonkadun eteläpää ja Nuijamiestenkatu Hänskin puoli. Lisäksi Annikinkadun P-alue sekä Marskin aukiolla on vapaita paikkoja. Ja maksullinen toriparkkikaan ei ole kaukana.

Yhteystiedot

Käyntiosoite: Kyllikinkatu 1 A, 50100 Mikkeli
Tulospalvelunro: 015 213 087
Kunnossapito: liikuntapaikkojen hoitajat, puh. 044 794 5203 tai 044 794 5202

 

Palvelun tuottaa