Mikkelin harjoitusjäähalli

Artikkelikuva

Harjoitusjäähalli on aivan Mikkelin jäähallin vieressä noin 1,8 km keskustasta. Harjoitusjäähalli toimii ensisijaisesti junioreiden harjoitus- ja ottelupaikkana. Jääkiekon ja taitoluisten lisäksi voit harrastaa curlingia yhdellä radalla. Lisäksi harjoitusjäähalli toimii suurimpien yleisötapahtumien lisätilana. Hallissa on neljä pukuhuonetta ja kahvio. Harjoitusjäähallissa järjestetään yleisöluistelua mahdollisuuksien mukaan. Avoinna varausten mukaisesti.

Vuokrattavat tilat:

  • Kahvio ja keittiö
  • Kokoushuone

Varaukset: Jäähallin henkilökunta puh. 044 794 5080.

Yleisöluistelu: Vuorot merkitty varauskalenteriin keltaisella värillä. Luistelu on maksutonta. Vuoroilla pelataan ilman mailoja ellei toisin ole varauskalenterissa mainittu.

 

Esteettömyystiedot

Reitti pääsisäänkäynnille

Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä), josta sisäänkäynnille pääsee siirtymään sujuvasti.

Kulkureitti sisäänkäynnille on tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu.

Pääsisäänkäynti

Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu.

Sisäänkäynnin ovet erottuvat selkeästi. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi avautuu käsin helposti.

Sisäänkäynnin yhteydessä on yli 2 cm korkeita kynnyksiä.

Sisätilat

Sisäänkäynti, liikuntatilat ja pukutilat sijaitsevat samassa kerroksessa.

Aulassa tai muussa yleisessä tilassa on esteetön wc.

Pukutila, pesutila ja sauna

Toimipisteessä ei ole esteetöntä pukutilaa, vaan on käytettävä miesten/naisten pukutiloja. Pukutilan ovi avautuu käsin helposti ja oviaukossa on korkea kynnys.

Pukutilassa on riittävästi tilaa toimia pyörätuolin ja avustajan kanssa. Hyvä valaistus ja kontrastierot helpottavat tilan hahmottamista. Pukutilassa ei ole pukukaappeja.

Pesutila on miesten/naisten pukutilan yhteydessä. Pesutilan ovi avautuu käsin helposti.

Toimipisteessä ei ole saunaa.

Liikuntatila

Jäähallin kaukaloon on esteetön pääsy huoltoportin kautta. Kaukalon sivuilla on vapaata tilaa apuvälineiden säilytystä varten. Kaukalon laidat erottuvat tummuuskontrastin avulla. Jäähyaitiossa istuvalla on esteetön näköyhteys kaukaloon.