Mobiililippu

Mobiililippu on käytössäsi lataamalla ilmainen PayiQ Tickets- mobiililippusovellus.
Nouda sovellus sovelluskaupoista (Google Play, AppStore).

Mobiililippuna voit ostaa vain Mikkelin paikallisliikenteen (Linjat 1A1B, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ja 10 sekä 12), Moppe-palveluliikenteen (Moppe 1 ja Moppe 2) sekä Mikkeli-Ristiina-Pellos-linjan kertalippuja vyöhykkeillä A, B, C. Mobiililippuna ovat aikuinen-  ja lapsi-kertaliput. Maksat vain lipun hinnan, maksutapalisiä ei peritä.

Mobiililiput
Mobiililippu ostetaan mobiilisovelluksella ennen bussiin nousua.
Näytä puhelimen lippunäkymä kuljettajalle.

   

Aikuinen

   

Lapsi

   

Nuoriso,
seniori,
opiskelija

1 vyöhyke

   

A / B / C vyöhyke

   

3,30 €

   

1,70 €

   

3,30 €

2 vyöhykettä

   

A+B / B+C

   

4,50 €

   

2,25 €

   

4,50 €

3 vyöhykettä

   

A+B+C

   

5,50 €

   

2,75 €

   

5,50 €

Mobiililipun voimassaolo alkaa lipun osto- tai lipun aktivointihetkestä. Kertalipuissa voimassaoloaika eli vaihtoaika on vyöhykkeen A sisällä 90 minuuttia ja muiden vyöhykkeiden välillä 120 minuuttia.

Sovelluksen ohjeista selviävät lipun maksutavat.Valitse haluamasi Mikkelin kertalippu. Mobiilisovelluksessa voit ostaa aikuisen ja lasten kertalippuja. Tarkista lipun matkustusalue. Valitsemalla tuotteen, näet siitä lisätietoja. Lopuksi valitse osta. Valitse maksutapa. Huomioi, että lippu tulee olla ostettuna/aktivoituna linja-autoon noustessa. Saat kuitin ostoksistasi valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen (varmista asetuksista).

Voit ostaa yhtä aikaa useita lippuja samalla puhelimella (esim. yhdessä matkustava vanhempi ja lapsi).  Eri liput näet selaamalla näyttöä.  Näytä lippunäkymä kuljettajalle aina bussiin noustessasi. Lippunäkymässä on QR-koodin lisäksi näkyvillä jäljellä oleva lipun voimassaoloaika. Ostetut liput ovat heti maksun jälkeen käytettävissä puhelimellasi.

Näet kaikki ostoksesi Historia-osiosta. Kuljettaja voi pyytää sinua näyttämään historia-näkymää. Asiakkaan tulee esittää lippu kuljettajalle aina bussiin noustessa. Myös joukkoliikenteen tarkastajat voivat tarkastaa lipun. Asiakkaan on huolehdittava, ettei esimerkiksi puhelimen akku lopu kesken lipun voimassaoloajan.
Maksettuja lippuja ei vaihdeta tai makseta takaisin.