Tiedotteet

Mikkelin peruskoululaisten maksuton joukkoliikenne jatkuu kesän yli lukuvuodelle 2018-2019. Uudet syksyn 2018 peruskoululaiset voivat noutaa Waltti-kortin ma 23.7. – to 9.8.2018 välisenä aikana liitteenä olevan noutopisteluettelon mukaisesti. Noutamattomat kortit siirtyvät kouluille pe 10.8., joten viimeistään kouluvuoden alkaessa ma 13.8. oppilas saa kortin omalta koululta. Korttia lunastettaessa tarkistetaan uuden oppilaan tiedot (nimi, osoite, mielellään myös hetu), noutajan nimi, pvm ja kuittaus noudetusta kortista. Katso aiheesta tarkemmin.

ELY-keskuksen Waltti-lippujen hintoja on korotettu 3.6.2018 alkaen.
Mikkelin maaseutuliikenteessä on osin ELY-keskuksen ylläpitämää Waltti-liikennettä. Hinnat nousevat 1,012 %. Esimerkiksi A, B, C ja D-vyöhykkeiden aikuisen kertalipun hinta nousee 10 senttiä 4,60 euroon ja arvolipun hinta 12 senttiä 3,22 euroon.

Paikallisliikenteen Kesä 1.5. – 30.9.2018 reitti- ja aikataulumuutokset:
– Linja 4 Tusku reittimuutos
* ei liikennöi Lehmuskylän kautta, ajaa suoraan Savilahdenkatua Tuskuun ja takaisin
– Linja 7 reitti- ja aikataulumuutos
* liikennöi Lehmuskylän kautta
* linjan ajosuunta palautuu entiselleen Karkialammelta Lehmuskylän kautta keskustaan
* aikataulut hieman muuttuvat Lehmuskylän ja Karkailammen osalta
Linja 10 Otava
* lisävuorot myöhäisiltaan

Mobiililippu on käytössäsi pe 23.2. alkaen Mikkelin paikallisliikenteen sekä palveluliikenteen kertalippu-tuotteena. Lataa ilmainen PayiQ Tickets – mobiililippusovellus  Android – iOS- tai Windows-puhelimeesi. Nouda sovellus sovelluskaupoista (AppStore, Google play). Sovelluksen on tehnyt IQ Payments Oy.

Waltin uusi verkkokauppa 24h!

Waltti-matkakortin lataamista varten on avattu uudistunut Waltti-kauppa, jota kaikki Mikkelin alueen waltti-asiakkaat voivat nyt käyttää.
Myös Pohjois-Savon Ely-keskuksen nettikauppa on avattu ja löytyy samasta osoitteesta!
Valitse Ely-waltti-korttilaisena liikennöintialueeksi "Mikkelin alue Ely-liikenne .
Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita. Uusia matkakortteja kaupasta ei voi kuitenkaan ostaa, vaan kortin ostotoiminnallisuus jää erilliseen palveluun. Uuden kaupan etusivulta löytyy linkki kortin ostamiseen.

Uusi Waltti-kauppa löytyy osoitteesta https://kauppa.waltti.fi.

Waltti-kauppa on pyritty rakentamaan siten, että kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi tavoitteena on ollut, että sovelluksen käyttö sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella olisi vaivatonta ja yksinkertaista.

Waltti-kaupassa asiakas voi oman mieltymyksensä mukaan valita matkakortin lataamisen tavan:

  1. ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita.
  2. rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä.

Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.
Nykyisen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa, vaan rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset.
Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään normaaliin tapaan kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.
Waltti-kauppa on käytettävissä suomen lisäksi sekä ruotsin että englanninkielisenä.

Nyt on hyvä aika siirtyä käyttämään uutta Waltti-kauppaa!