Tiedotteet

Mobiililippu on käytössäsi pe 23.2. alkaen Mikkelin paikallisliikenteen sekä palveluliikenteen kertalippu-tuotteena. Lataa ilmainen PayiQ Tickets – mobiililippusovellus  Android – iOS- tai Windows-puhelimeesi. Nouda sovellus sovelluskaupoista (AppStore, Google play). Sovelluksen on tehnyt IQ Payments Oy.

Waltin uusi verkkokauppa 24h!

Waltti-matkakortin lataamista varten on avattu uusi Waltti-kauppa, jota asiakkaat voivat nyt käyttää.  Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita.
Uusia matkakortteja kaupasta ei voi kuitenkaan ostaa, vaan kortin ostotoiminnallisuus jää erilliseen palveluun. Uuden kaupan etusivulta löytyy linkki kortin ostamiseen.

Uusi Waltti-kauppa löytyy osoitteesta https://kauppa.waltti.fi.

Waltti-kauppa on pyritty rakentamaan siten, että kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi tavoitteena on ollut, että sovelluksen käyttö sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella olisi vaivatonta ja yksinkertaista.

Waltti-kaupassa asiakas voi oman mieltymyksensä mukaan valita matkakortin lataamisen tavan:

  1. ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita.
  2. rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä.

Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.
Nykyisen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa, vaan rekisteröityminen vaatii uudet tunnukset.
Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään normaaliin tapaan kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.
Waltti-kauppa on käytettävissä suomen lisäksi sekä ruotsin että englanninkielisenä.

Nyt on hyvä aika siirtyä käyttämään uutta Waltti-kauppaa!