Tiedotteet

Moppe-palveluliikenteen kutsuohjauskokeilu päättyi 14.6.2019
Helmikuussa aloitettu Moppe 2 –auton kutsuohjaukseen perustuva liikennöintikokeilu päättyy suunnitellusti perjantaina 14.6.2019. Moppe 2 – bussi palaa reitti- ja aikataulupohjaiseen liikennöintiin maanantaina 17.6.2019. Jatkossa molemmat Moppe-bussit palvelevat ”vanhaan malliin”, joten pienet poikkeamat ajoneuvojen ennalta määritettyihin runkoreitteihin voi tilata suoraan autoista kuljettajalta. Aikatauluja saa Moppe-autoista sekä kaupungin virastotalon asiointipisteestä. Moppe-bussien kuljettajien puhelinnumerot löytyvät aikatauluisata. Tutustu aikatauluihin www.mikkeli.fi/moppe.


Lataa Waltti-kortti tai osta kertaliput sujuvasti Waltti-itsepalveluautomaatilta.

Joukkoliikenteen lippuautomaatiti löydät Mikkelin rautatieaseman odotustilasta ja kauppakeskus Stellan kioskista, kahvilan vierestä. Automaatilla voit – ladata Mikkelin kaupugin kausilippuja – ladata arvoa Waltti-kortillesi – ostaa aikuisen ja lasten kertalippuja. Maksuvälineenä käy pankki- tai luottokortti, ei käteismaksua. Automaatista ei voi ostaa Pohjois-Savon Ely-keskuksen lipputuotteita.

Mikkeli – Haukivuori – Pieksämäki  sekä Mikkeli – Juva sekä Mikkeli Puumala – bussivuorojen aikatauluihin muutoksia 3.6.2019 alkaen. Katso "Mikkelin maaseutuliikenne" aikataulut.

Pohjois-Savon Ely-keskuksen liikenteiden lippujen hinnat nousivat 1.6.2019 alkaen.

Mikkelin peruskoululaisten maksuton joukkoliikenne jatkuu kesän yli lukuvuodelle 2019-2020. Katso aiheesta tarkemmin.

Mikkelin paikallisliikenteen bussilippuja voi ostaa myös Pivo-sovelluksesta. Tutustu mobiililippuun. Mobiililippu on käytössäsi Mikkelin paikallisliikenteen sekä palveluliikenteen kertalippu-tuotteena. Lataa ilmainen PayiQ Tickets – mobiililippusovellus  Android – iOS- tai Windows-puhelimeesi. Nouda sovellus sovelluskaupoista (AppStore, Google play). Sovelluksen on tehnyt IQ Payments Oy.

ANTTOLAN KOULUKULJETUKSET ovat avautuivat kaikkien työmatka- ja asiointikäyttöön 1.1.2019 alkaen.