Puistokonsertit

Artikkelikuva

Puistokonsertit ovat perinteinen osa Mikkelin kesän kulttuuritarjontaa. Konserteissa annetaan esiintymismahdollisuus Mikkelin alueen kuoroille, orkestereille ja muille taiteilijaryhmille, vuosittain on mukana myös joitakin vierailijoita. Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämien puistokonserttien ohjelmisto kootaan kevättalven aikana ja konsertit sijoittuvat toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun. Kuulijat voivat ottaa mukaan oman retki-istuimen, koska puistoissa ei ole paljon kiinteitä istuinpaikkoja. Konsertteihin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Kesän 2020 puistokonserttiohjelmisto oli koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyvien rajoitusten vuoksi suppeampi, mutta saimme sentään heinä-elokuussa nauttia ykdeksästä puistokonsertista. Kiitos kaikille esiintyjille ja osallistujille.

Kesän 2021 puistokonserttiohjelmistoa suunnitellaan kevään aikana koronaan liittyvät rajoitukset huomioiden. Seuraamme tilannetta ja julkaisemme ohjelmiston huhtikuun lopulla tilanteen mukaan.