Liikunta

AJANKOHTAISTA

 

Seniorikortin käyttö laajenee
Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunnan päätöksellä (20.2.2019) seniorikortin käyttö laajenee. Aiemmasta poiketen nyt myös alle 70-vuotiaat pääset edullisemmin esimerkiksi uimaan ja jumppaamaan. Seniorikorttiin ovat oikeutettuja 65 vuotta täyttäneet sekä nyt myös kaikenikäiset työkyvyttömyyseläkeläiset ja korkeampaa hoitotukea saavat vammaiset. Seniorikortteja myydään Viihdeuimala Rantakeitaan ja Naisvuoren uimahallin lippukassoilla. Mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus ja/tai työkyvyttömyyseläkkeen tai vammaistuen osoittava dokumentti.
Vuosikortti maksaa 50 euroa, puolen vuoden kortti 25 euroa. Korttia ei siis enää ole pakko ostaa koko vuodeksi.
Seniorikorttia voi käyttää Viihdeuimala Rantakeitaassa, Naisvuoren uimahallissa ja kuntosalilla, Hauki-hallin kuntosalilla, Anttola-talon kuntosalilla ja Kisakaaren kuntosalilla. 1.4. alkaen Rantakeitaan kuntosali veloittaa palvelustaan kahden euron lisähinnan seniorikortin käyttäjiltä. Kaikki muutokset seniorikortissa astuvat voimaan 1.4.2019.

Latukoneiden ajamat reitit ja luistelukenttien huollot pääsee näkemään  täältä.

Meijän mikkeli -sivusto on avattu! Sieltä löytyy mm. Menoksi -kalenteri, joka kokoaa Mikkelin alueen avoimet harrastusten, tapahtumien ja ryhmätoimintojen esittelyt yhteen paikkaan. Nyt kaikki palvelujen tarjoajat, kuten seurat ja yhdistykset, käykääpä merkkaamassa oma toimintanne kalenteriin!

Voimaa Vanhuuteen liikuntavuoro
Liikuntavuoro järjestetään keskiviikkoisin klo 10-11:30 Saimaa Stadiumilla (Raviradantie 22b). Kävelyä, lenkkeilyä, voimistelua, tasapainoilua, yhdessä tekemistä! Ikäihmisille suunnattu maksuton liikuntavuoro. Kokoontuminen Saimaa Stadiumin juoksusuoralla klo 10:00. Huom! Voit olla paikalla itsellesi soveltuvan ajan.

 

Seniori- ja vaikeavammaisten liikuntakortti, voimassa 31.3. saakka

LiikuntaHellewi – kurssitarjonta ja ryhmiin ilmoittautuminen

Tilojen varaaminen

Liikunnan avustukset