Liikunta

Artikkelikuva

 

TIEDOTE KORONA -VIRUKSEEN LIITTYEN:

Kaikki kaupungin liikuntapaikat suljetaan 14.9.2020

Korona epidemiatilanteen rauhoittamiseksi kantakaupungissa sijaitsevat kaupungin uimahallit, sisäliikuntapaikat ja nuorisotilat suljetaan kahdeksi viikoksi 27.9.2020 asti. Poikkeuksena sisäliikuntapaikoista ovat jäähallit, jotka ovat suljettuina sunnuntaihin 20.9.2020 asti. Sulku tulee voimaan heti.

 

Anni Swaninkadun kuntosali on muuttanut kevään aikana Raviradantielle, osoitteeseen Raviradantie 8-10. Kuntosali avattiin 1.6. varattujen vuorojen mukaisesti. Vanhan kuntosalin lukitusjärjestelmä on siirretty sellaisenaan uuteen kuntosaliin, eli avaimia ei tarvitse vaihtaa uusiin. Sisäänkäynti Raviradantien puoleisesta ovesta (rakennuksen keskivaiheilla).  

Ulkoilureitit, luontopolut ja retkeilyalueet ovat nyt kovassa käytössä. Muistathan että luonto ja muut retkeilijät kiittävät, kun tuot jätteesi pois luonnosta asianmukaisiin jätteenkeräyspisteisiin ja autat säilyttämään maisemat yhtä upeina seuraavillekin samoajille! Noudatathan myös ohjeistusta sivuteillä autoilun ja parkkipaikkojen suhteen, tiet saattavat olla keväällä huonossa kunnossa ja osa teistä yksityisteitä.

Liikkuva Mikkeli 2030 -ohjelmassa on tarkoitus suunnata katseemme tulevaan ja visioida minkälainen liikuntakaupunki Mikkeli olisi tulevaisuudessa.

Menoksi -kalenteri kokoaa Mikkelin alueen avoimet harrastusten, tapahtumien ja ryhmätoimintojen esittelyt yhteen paikkaan. Kaikki palvelujen tarjoajat, kuten seurat ja yhdistykset, voivat ilmoittaa toiminnastaan kalenteriin!

 

LiikuntaHellewi – kurssitarjonta ja ryhmiin ilmoittautuminen

LiikuntaHellewi -kurssitarjonnan alta löydät kaikki liikuntaryhmät. Mikäli kiinnostut jostakin, ota yhteyttä ryhmän vetäjään. Yhteystiedot näkyvät Hellewin etusivulla.

Tilojen varaaminen

Liikunnan avustukset