Liikunta

Artikkelikuva

 

TIEDOTE KORONA -VIRUKSEEN LIITTYEN:

Liikunta- ja nuorisotilat on suljettu 15.3. alkaen toistaiseksi

Epidemian laajenemisen hidastamiseksi kaupunki on sulkenut sisäliikuntapaikat kuten liikuntasalit, jäähallit, kuplahallin, kuntosalit, sekä Rantakeitaan ja Naisvuoren uimahallit. Kaikki liikuntapaikkojen varatut vuorot perutaan automaattisesti.

Mikkelin kaupungin ohjatut liikuntaryhmät on lakkautettu 16.3. alkaen toukokuun loppuun saakka. Tämä koskee niin soveltavan liikunnan ryhmiä, uimahallien ryhmiä, vertaisohjaajien ohjaamia ryhmiä kuin Saimaa Stadiumilla järjestettävää avointa senioriliikuntavuoroa ja lasten IIK! -mikä meno liikuntavuoroa.

Kaikki liikunta- ja nuorisopalveluiden tapahtumat ja kilpailut on peruutettu toistaiseksi.

Kaupunkilaisia pyydetään olemaan yhteydessä kaupungin toimijoihin ensisijaisesti hyödyntäen puhelinta ja sähköisiä kanavia.

Turun liikuntapalvelut on tehnyt hienon koosteen mitä liikuntatarjontaa voit hyödyntää kotioloissa. Harjoitukset on luokiteltu, joten listalta on helppo löytää itselle sopivat ohjelmat. Turun kaupungin sivuille ja liikuntalistaan pääset tästä. Iloisia liikuntahetkiä!

 

AJANKOHTAISTA

Liikuntapaikkatilanne:

  • Urpolan ja Lähemäen tenniskentät ovat pelikunnossa.
  • Hänninkentän ulkojäiden jäädytys loppuu tältä kaudelta, ilmoitamme kun kenttä on kesäkunnossa.
  • Rantakylän ladun kunnostus on päättynyt. 

Ohjaaja-avustukset: Liikuntapalvelujen ohjaaja-avustuksen I/20-jakson hakuaika on 23.3.-14.4.2020. Avustusjakso koskee joulukuussa 2019 – maaliskuussa 2020 tehtyjä ohjauksia. Muistakaa täyttää sekä sähköinen lomake että seurantalomake. Lomakkeet löytyvät täältä.

Valtti-toiminta käynnistyy jälleen syksyllä 2020. Ohjelmassa Xamk:n erityispedagokiikan opiskelijat toimivat liikuntakaverina erityistukea tarvitseville lapsille- ja nuorille. Haku ohjelmaan on käynnissä 30.4.2020 saakka. 

Liikkuva Mikkeli 2030 -ohjelma on käynnissä

Menoksi -kalenteri kokoaa Mikkelin alueen avoimet harrastusten, tapahtumien ja ryhmätoimintojen esittelyt yhteen paikkaan. Kaikki palvelujen tarjoajat, kuten seurat ja yhdistykset, voivat ilmoittaa toiminnastaan kalenteriin!

 

LiikuntaHellewi – kurssitarjonta ja ryhmiin ilmoittautuminen

LiikuntaHellewi -kurssitarjonnan alta löydät kaikki liikuntaryhmät. Mikäli kiinnostut jostakin, ota yhteyttä ryhmän vetäjään. Yhteystiedot näkyvät Hellewin etusivulla.

Tilojen varaaminen

Liikunnan avustukset