Liikunta

Artikkelikuva

 

AJANKOHTAISTA

Seurakysely jäsenmääristä mikkeliläisille urheiluseuroille vastattavissa marraskuun ajan.

Ensilumenlatu on avattu. Tarkemmat ja ajonkohtaisimmat tiedot täältä. 

Alkeisuimakoulut Naisvuoren uimahallilla sunnuntaisin. Lisätietoja www.kuntapalvelut.fi/mikkeli

 

Koronatiedote 18.8.2021

Itä-Suomen aluehallintoviraston mukaan Essoten alueella ei ole kokoontumisrajoituksia, mutta hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä tulee huolehtia.

Tapahtumat kaupungin tiloissa

Yleisötilaisuuksien ja tapahtumien osallistujamäärää ei rajoiteta 14.6.2021 lähtien. Järjestelyissä huolehditaan hyvästä hygieniasta. Tämä tarkoittaa käsien pesumahdollisuus tilaisuuteen saapuessa ja asiakkaiden ohjeistusta. Jos käsienpesu mahdollisuutta ei ole, käytetään käsihuuhdetta. Käsihuuhdetta tulee olla helposti saatavilla. Yleisötilaisuudet kannattaa suunnitella siten, että ihmiset voivat halutessaan pitää turvavälejä.

Tapahtumajärjestäjät voivat kysyä Essotelta apua terveysturvallisten tapahtuman järjestämiseen osoitteesta tartuntatauti@essote.fi

Toiminta kaupungin tiloissa
Julkisissa sisätiloissa suositellaan, Essoten ohjeistuksen mukaisesti, noudatettavaksi yleisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeita.

Kaupungin harrastustoiminta
Kaikessa harrastustoiminnassa suositellaan noudettavaksi yleisiä hygieniaohjeistuksia.

Maskisuositus kaupunkilaisille kaikissa kohtaamisissa
Mikkelin kaupunki suosittelee kaikkien yli 12-vuotiaiden käyttämään kirurgista kasvomaskia joukkoliikenteessä ja kodin ulkopuolisissa kohtaamisissa, silloin kun turvaväleistä ei voida huolehtia. Maskien lisäksi kaupunki muistuttaa huolehtimaan käsihygieniasta.

 

Mikkelin kaupungin verkkokauppa on avattu.

Liikkuva Mikkeli 2030 -ohjelmassa katseet suunnattiin tulevaan ja visioitiin minkälainen liikuntakaupunki Mikkeli olisi tulevaisuudessa.

 

LiikuntaHellewi – kurssitarjonta ja ryhmiin ilmoittautuminen

LiikuntaHellewi -kurssitarjonnan alta löydät kaikki liikuntaryhmät. Mikäli kiinnostut jostakin, ota yhteyttä ryhmän vetäjään. Yhteystiedot näkyvät Hellewin etusivulla.

Tilojen varaaminen

Liikunnan avustukset