Liikunnan ohjaus

Liikunta- ja nuorisopalvelut järjestää liikunnan ohjausta kaiken ikäisille ympäri vuoden. LiikuntaHellewistä voi katsoa erityisesti soveltavan liikunnan tarjonnan. Uimahalleissa on avoimia vesijuoksu- ja vesijumpparyhmiä, joihin pääsee uimalipun hinnalla. Senioreille sekä lapsille ja lapsiperheille on lisäksi avoimet maksuttomat liikuntavuorot Saimaa Stadiumilla. 

 

Maksuttomat liikuntavuorot:

Senioreille
Voimaa Vanhuuteen – senioreiden liikuntavuoro Saimaa Stadiumilla on kaikille seniori-ikäisille suunnattu maksuton ohjattu liikuntavuoro keskiviikkoisin 26.9.-12.12.2018 ja 16.1.-24.5.2019 klo 10-11.30. Vuorolla on mahdollisuus mm. kävellä ja lenkkeillä juoksuradalla, tehdä tasapainoharjoituksia voimistelualueella ja pelata kävelysählyä. Ohjauksen toteuttaa liikunta- ja nuorisopalvelut, yhdessä eri toimijoiden kanssa. Vuoro siirtyy 8.5. alkaen Urheilupuistoon, jossa ohjattua toimintaa keskiviikkoisin klo 10-11. Kokoontuminen Anni Swaninkadunpuoleisilla liikuntavälineillä. Liikuntaseura tai muu toimija, jos haluat tulla ohjaamaan ja/tai esittelemään omaa toimintaanne Voimaa Vanhuuteen vuorolle, ota yhteyttä: paula.ahman@mikkeli.fi, 044 794 5485.

Lapsille ja lapsiperheille
IIK! -mikä meno, lasten avoin liikuntavuoro on kevättauolla, lasten kesäohjelma julkaistaan lähiviikkojen aikana.

 

 

Toimintaohjeet

LiikuntaHellewi-ohjelmassa voit tutustua liikunta- ja nuorisopalveluiden järjestämään liikunnanohjauksen tarjontaan ja ilmoittautua erilaisiin ryhmiin. Maksaminen ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista