Liikunnan ohjaus

Artikkelikuva

Mikkelin kaupungin ohjatut liikuntaryhmät on peruttu maanantaista 16.3. alkaen toukokuun loppuun saakka koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tämä koskee niin soveltavan liikunnan ryhmiä, uimahallien ryhmiä, vertaisohjaajien ohjaamia ryhmiä kuin Saimaa Stadiumilla järjestettävää avointa senioriliikuntavuoroa ja lasten IIK! -mikä meno liikuntavuoroa.

 

Liikunta- ja nuorisopalvelut järjestää liikunnan ohjausta kaiken ikäisille ympäri vuoden. Soveltavan liikunnan ryhmiin voivat osallistua henkilöt, joiden on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan, ja joille suunnattu liikunnanohjaus vaatii soveltamista ja erityisosaamista. Maksullisten ryhmien lisäksi uimahalleissa on tarjolla avoimia vesijuoksu- ja vesijumpparyhmiä, joihin voi tulla mukaan uimalipun hinnalla. Lisäksi senioreille, nuorille sekä lapsille ja lapsiperheille on avoimia maksuttomia liikuntavuoroja niin kesällä kuin talvellakin. 

 

Valtti-toiminta käynnistyy jälleen syksyllä 2020. Ohjelmassa Xamk:n erityispedagokiikan opiskelijat toimivat liikuntakaverina erityistuke tarvitseville lapsille- ja nuorille. Haku ohjelmaan on käynnissä 30.4.2020 saakka. 

IIK!mikä meno lasten ja lapsiperheiden avoin liikuntavuoro maanantaisin klo 14-16 13.1.2020 alkaen Saimaa Stadiumilla. Sisällön ja mahdolliset poikkeukset näet kevään 2020  kalenterista.

Kaikille avoin senioriliikuntavuoro maanantaisin klo 9-10.30 Saimaa Stadiumilla

Soveltavan liikunnan ryhmät 2019-2020

Rantakeitaan uimahallin avoimet vesijumpat ja uimakoulut

Naisvuoren uimahallin avoimet vesijumpat ja uimakoulut

Koululaisten uimaopetus

Nuorten Portaali Po1nt

Mikkelin kansalaisopiston ryhmät

 

Toimintaohjeet

LiikuntaHellewi-ohjelmassa voit tutustua liikunta- ja nuorisopalveluiden järjestämään liikunnanohjauksen tarjontaan ja ilmoittautua erilaisiin ryhmiin. Maksaminen ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista

Verkkoasiointikanavat

Liikunnan kurssitarjonta ja ilmoittautuminen