Liikunnan ohjaus

Liikunta- ja nuorisopalvelut järjestää liikunnan ohjausta kaiken ikäisille ympäri vuoden. LiikuntaHellewistä voi katsoa erityisesti soveltavan liikunnan tarjonnan. Uimahalleissa on avoimia vesijuoksu- ja vesijumpparyhmiä, joihin pääsee uimalipun hinnalla. Senioreille sekä lapsille ja lapsiperheille on lisäksi avoimet maksuttomat liikuntavuorot Saimaa Stadiumilla. 

 

Maksuttomat liikuntavuorot:

Senioreille
Voimaa Vanhuuteen – senioriliikunta Urheilupuistossa joka keskiviikko klo 10-11 (poikkeuksena ke 5.6. klo 12-14 Ainot ja Reinot tapahtumassa). Kokoontuminen Anni Swaninkadunpuoleisilla liikuntavälineillä. Liikuntaseura tai muu toimija, jos haluat tulla ohjaamaan ja/tai esittelemään omaa toimintaanne Voimaa Vanhuuteen vuorolle, ota yhteyttä: paula.ahman@mikkeli.fi, 044 794 5485.

 

Lapsille ja lapsiperheille
IIK! -mikä meno, lasten kesäliikunta löytyy tämän napin takaa. Samassa paikassa esillä maksullliset uimakoulut joihin ilmoittautumiset ja ryhmien tarkemmat tiedot LiikuntaHellewissä  (linkki alempana)

 

Toimintaohjeet

LiikuntaHellewi-ohjelmassa voit tutustua liikunta- ja nuorisopalveluiden järjestämään liikunnanohjauksen tarjontaan ja ilmoittautua erilaisiin ryhmiin. Maksaminen ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista