Liikunnan ohjaus

Artikkelikuva

 

Liikuntapalvelut järjestää liikunnan ohjausta kaiken ikäisille ympäri vuoden. Soveltavan liikunnan ryhmiin voivat osallistua henkilöt, joiden on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan, ja joille suunnattu liikunnanohjaus vaatii soveltamista ja erityisosaamista. Maksullisten ryhmien lisäksi uimahalleissa on tarjolla avoimia vesijuoksu- ja vesijumpparyhmiä, joihin voi tulla mukaan uimalipun hinnalla. Lisäksi senioreille, nuorille sekä lapsille ja lapsiperheille on avoimia maksuttomia liikuntavuoroja niin kesällä kuin talvellakin. 

 

IIK! -mikä meno lastenliikuntavuoro  

IIK! Mikä meno –lasten liikuntavuoro Saimaa Stadiumilla tiistaisin klo 14-16. Toiminta jatkuu 26.1.  Kyseessä on 5-12 –vuotiaille suunnattu maksuton paikallisten urheiluseurojen järjestämä liikuntailtapäivä. Lapset voivat tulla vuorolle nauttimaan liikunnasta ja saamaan opastusta eri urheilulajeista! Ohjelma vaihtelee päiväkohtaisesti ja jokaisella liikuntavuorolla on aina tarjolla useampaakin erilaista aktiviteettia. Ohjelmakalenteri ja mahdolliset poikkeukset löytyvät täältä.

Koululaiset voivat osallistua toimintaan itsenäisesti, mutta koronarajoitteiden takia huoltajat tai muut aikuiset eivät saa tulla mukaan liikuntahalliin.  Toimintaan ei ole ennakkoilmoittautumista eikä pääsymaksua, vuorolle voi saapua ja sieltä voi lähteä omien aikataulujen mukaan. Bussi nro 7 kulkee Saimaa Stadiumille.

Covid-19 seurauksena ohjauksissa kiinnitetään huomiota vaadittaviin hygienia suosituksiin. Käsienpesu ja käsidesin käyttö tulee tehdä ennen ja jälkeen vuoron. Huolehditaan yhdessä ettei kukaan tule vuorolle oireisena ja noudatetaan muutenkin THL:n laatimia ohjeita

Ohjauksista vastaavat seurat ovat salibandyseura Hatsina, sulkapalloseura Lob -82, Mikkelin NMKY (koripallo), Mikkelin voimistelijat, Mikkelin Kilpa-Veikot ja Bouncers.

 

 

 

26.1.

   Lob-82

Hatsina, MiVo

2.2.

  MiNMKY

Hatsina, MiKV

9.2.

  Lob-82

MiKV, MiVo

16.2.

  MiNMKY

Hatsina, MiKV

23.2.

  Lob-82

MiKV, MiNMKY

2.3.

  Lob-82

MiVo, Bouncers

 

 

Senioriliikuntavuoro  

Toivotamme kaikki seniori-ikäiset tervetulleiksi Kalevankankaan kauniisiin maisemiin torstaisin klo 14.30-16. Aloitamme kevätkauden  28.1.2021. Tapaaminen on klo 14.30 Kalevankankaan sinisten ulkokuntoiluvälineiden luona (Raviradantie 21).

Ikäihmisille suunnattu kaikille avoin maksuton ulkoliikuntavuoro sisältää hiihtoa, kävelyä, voimistelua, tasapainoilua, kuntojumppaa, pelailua ja yhdessä tekemistä! Pysähdymme ihastelemaan talvista luontoa. Koronarajoitusten takia emme voi halata toisiamme, mutta voimme halata puita! Paikalle saa tulla vain terveenä, turvaväleistä tulee jokaisen huolehtia sekä aivastukset ja yskäisyt tulee tehdä hihaan tai nenäliinaan. Kasvomaskia saa käyttää. 

Ohjelma:

Tammi-helmikuu: Hiihtoa tai sauvakävelyä. Omat sauvat ja sukset mukaan!

 

 

Liikuntakalenteri 7.9.2020 – 14.5.2021

Rantakeitaan uimahallin avoimet vesijumpat ja uimakoulut

Naisvuoren uimahallin avoimet vesijumpat ja uimakoulut

Koululaisten uimaopetus

Nuorten Portaali Po1nt

Mikkelin kansalaisopiston ryhmät

 

Toimintaohjeet

LiikuntaHellewi-ohjelmassa voit tutustua liikunta- ja nuorisopalveluiden järjestämään liikunnanohjauksen tarjontaan ja ilmoittautua erilaisiin ryhmiin. Maksaminen ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista

Verkkoasiointikanavat

Liikunnan kurssitarjonta ja ilmoittautuminen