Liikunnan ohjaus

Artikkelikuva

Liikunta- ja nuorisopalvelut järjestää liikunnan ohjausta kaiken ikäisille ympäri vuoden. Soveltavan liikunnan ryhmiin voivat osallistua henkilöt, joiden on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan, ja joille suunnattu liikunnanohjaus vaatii soveltamista ja erityisosaamista. Maksullisten ryhmien lisäksi uimahalleissa on tarjolla avoimia vesijuoksu- ja vesijumpparyhmiä, joihin voi tulla mukaan uimalipun hinnalla. Lisäksi senioreille, nuorille sekä lapsille ja lapsiperheille on avoimia maksuttomia liikuntavuoroja niin kesällä kuin talvellakin. 

 

Soveltavan liikunnan ryhmät 2019-2020

Kaikille avoin senioriliikuntavuoro maanantaisin klo 9-10.30 Saimaa Stadiumilla

IIK!mikä meno lasten ja lapsiperheiden avoin liikuntavuoro maanantaisin klo 14-16 2.9. alkaen Saimaa Stadiumilla. Huom! Vuoroa ei ole 2.12 hallin muun käytön vuoksi. Sisällön ja muutokset näet syksyn 2019 kalenterista.

Rantakeitaan uimahallin avoimet vesijumpat ja uimakoulut

Naisvuoren uimahallin avoimet vesijumpat ja uimakoulut

Koululaisten uimaopetus

Nuorten Portaali Po1nt

Mikkelin kansalaisopiston ryhmät

 

Toimintaohjeet

LiikuntaHellewi-ohjelmassa voit tutustua liikunta- ja nuorisopalveluiden järjestämään liikunnanohjauksen tarjontaan ja ilmoittautua erilaisiin ryhmiin. Maksaminen ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista

Verkkoasiointikanavat

Liikunnan kurssitarjonta ja ilmoittautuminen