Avoimet työpaikat

Tule töihin Mikkeliin, Saimaan kauniiseen kaupunkiin. Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa.

Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee noin 2 200 työntekijää. Haluamme olla yhdessä tekevä työyhteisö, jossa tiimipelaamiseen kuuluvat keskustelu, kunnioitus, luottamus ja salaisuutena nopea syöttöpeli. Arvostamme halua kehittyä ja luoda uutta.

Sokerina pohjana vielä yksi vinkki. Mikkeliin muutossa sinua ja mahdollista perhettäsi auttaa Solmu-palvelumme, joka selvittää muuttajalle yksilöllisesti seudulla olevat mahdollisuudet avaimet käteen -periaatteella. Lue lisää eroakiireesta.fi.

Haluaisitko työskennellä Mikkelin kaupungilla?

Julkaisemme avoimet työpaikat Kuntarekryn kautta ja tapauskohtaisesti alueellisissa ja valtakunnallisissa muissa ilmoituskanavissa, esimerkiksi ammattilehdissä. Tehtäviä haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Täältä löydät Kuntarekryn listauksen kaupungin avoimista työpaikoista (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Katso, millaisia työpaikkamahdollisuuksia kaupungilla on juuri nyt

Seuraa meitä sosiaalisen median työpaikkatorilla

Mikkelin kaupunki LinkedInissä