Opastus- ja asiakaspalvelutehtävät sekä viestinnän tehtävät

Linkki kesätyöhakulomakkeelle

Viestintä
Viestinnän kesätyöntekijä (1 paikka): Työtehtävänä valokuvaus, videokuvaus ja positiivisen Mikkeli-blogin kirjoittaminen. Vaatimuksena on kiinnostus valokuvaukseen, alan harrastuneisuus, sosiaalisen median kanavien tuntemus sekä ulospäinsuuntautuneisuus.

Kirjasto
Kirjastossa kesätyöntekijän töihin kuuluu muun muassa hyllyttämistä, aineiston kunnon tarkastamista ja asiakaspalvelua. Kesätyöntekijä voi myös päivittää kirjaston somekanavia ja kirjoittaa blogitekstejä. Osa kesätyöntekijöistä on mukana Rantakylän kirjaston lakkautukseen liittyvässä kirjastoaineiston pakkaamisessa.

Museot
Mikkelin kaupungin museot tarjoaa kesätöitä nuorille eri puolilla kaupunkia sijaitsevien museokohteiden valvonta- ja opastustehtävissä. Painotamme erityisesti asiakaspalvelutaitoja.

Urpolan luontokeskus
Urpolan luontokeskus on auki kesällä 2020 huhtikuusta syyskuuhun. Urpolan luontokeskuksen toiminnasta vastaa toiminnanohjaaja, jonka avustajiksi palkataan kesällä 2020 6 opasta (pääsääntöisesti 1 kk:ksi kerrallaan), joiden tehtävänä on esitellä Urpolan luontokeskuksen näyttelyä (kesän 2020 näyttelyn teema tarkentuu kevään aikana) luontokeskuksessa vieraileville ja ohjata luontokeskuksessa vierailevia ryhmiä, joista suurin osa on päiväkoti- ja koululaisryhmiä (alakoulu). Lisäksi työhön sisältyy näyttelyn valmisteluun ja ylläpitoon ja yleisen siisteyden ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Oppaalta odotetaan reipasta ja iloista asennetta työhön ja asiakaspalveluun, oma-aloitteisuutta ja kykyä tulla lasten kanssa toimeen. Työhön sisältyy myös viikonlopputyötä.